Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Huracan καταπίνει βιταμίνες…

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Huracan καταπίνει βιταμίνες…

ΝΕΑ

Η Huracan καταπίνει βιταμίνες…

ΝΕΑ

H εταιρία 1016 Industries αποτελεί έναν βελτιωτικό οίκο πανίσχυρων και διάσημων μοντέλων, απευθυνόμενη σε ένα πολύ απαιτητικό κοινό που θέλει τις εγγυήσεις ότι το supercar το οποίο έχει επιλέξει θα βελτιωθεί με εχέγγυα εργοστασιακού επιπέδου.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όταν έχεις στη διάθεσή σου την περισπούδαστη Huracan της Lamborghini, απαιτείται να είσαι πολύ προσεκτικός στις επεμβάσεις σου. Κάθε κίνηση πρέπει να αποπνέει ωριμότητα, είτε σε αισθητικό είτε σε μηχανικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά το πρώτο δεν μπορούσαν να αλλάξουν και πολλά πράγματα. Ένα bodykit από carbon, τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος, δηλώνουν τη διαφοροποίηση της συγκεκριμένης Huracan.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το «δέρμα» ζει και αναπνέει ο V10 βενζινοκινητήρας των 5,2 λίτρων, ο οποίος για την περίσταση και τις νέες ανάγκες υιοθέτησε ένα νέο πρόγραμμα, επίσης νέο καταλύτη και εξάτμιση, αλλά και μια εντελώς καινούργια εισαγωγή αέρα, προκειμένου να αποδίδει περισσότερους ίππους από την εργοστασιακή έκδοση, με τις φήμες να κάνουν λόγο μέχρι και για 650 με 61,5 kgm ροπής…

Διαβάστε επίσης: Η ισχυρότερη Lamborghini Huracan στη Γενεύη

Lamborghini-Huracan-1016-Industries-tsiro-640