Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Heritage Customs παρουσιάζει το Defender του 2022

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Heritage Customs παρουσιάζει το Defender του 2022

ΝΕΑ

Η Heritage Customs παρουσιάζει το Defender του 2022

ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες- teaser για το επόμενο Defender έχουν κυκλοφορήσει, όχι από την Land Rover αλλά από την Heritage Customs που έχει αναλάβει να κατασκευάσει τα 5 πρώτα.

Advertisement
Advertisement

Το Defender της Heritage Customs διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, με τιμές που στην Ευρώπη θα ξεκινούν από 138.500 € προ φόρων.

Προς το παρόν, το Defender της Heritage Customs υπάρχει μόνο σε render. Η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει πέντε από αυτά ξεκινώντας μέσα στο 2022, με την ονομασία Valiance Convertible. Αξίζει να σημειωθεί πως η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ακόμη καταλήξει στο πόδες παραλλαγές θα έχει το αμάξωμα του Defender.

Η Heritage Customs δείχνει όμως τώρα το σχέδιό της για την κατασκευή μιας droptop έκδοσης. Ο συνδυασμός χρωμάτων Cote d’Azur εμπνέεται από τις παραλίες στη νότια Γαλλία. Διαθέτει έντονο μπλε εξωτερικό με μαύρα κομμάτια για τους προφυλακτήρες και το κάτω μέρος του αμαξώματος, με τη μαλακή οροφή να είναι σε σκούρο καφέ (Cognac Brown). Αρκετά ιδιαίτερη λεπτομέρεια, είναι αυτή των τροχών του αυτοκινήτου που εμφανίζονται να είναι διαμέτρου 22 ιντσών και να έχουν λευκό δακτύλιο στο προφίλ τους.

Advertisement
Advertisement

Το χρώμα Solihull Sand παραπέμπει στην αγγλική ύπαιθρο, με το αμάξωμα να είναι φινιρισμένο σε χρώμα ανοιχτό πράσινο με γκρι προφυλακτήρες και τη μαλακή οροφή μπεζ. Οι τροχοί σε αυτή την εκδοχή είναι 20 ιντσών με λευκές ζάντες. Η Heritage Customs δεν αναφέρεται με λεπτομέρειες στο σύστημα μετάδοσης του Valiance Convertible αλλά ούτε και στους διαθέσιμους κινητήρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα από τα 300 σπάνια Land Rover Defender «James Bond Edition» έρχεται στην Ελλάδα
Jaguar Land Rover: Black Friday σε όλα τα αξεσουάρ
Jaguar: Πέφτει σε «χειμερία νάρκη» μέχρι το 2025 – Οι λόγοι του διαλείμματος

Advertisement

 

 

Advertisement