Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Genesis μας προϊδεάζει για το νέο G90

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Genesis μας προϊδεάζει για το νέο G90

ΝΕΑ

Η Genesis μας προϊδεάζει για το νέο G90

ΝΕΑ

Μια πρώτη εικόνα του νέου μεγάλου της μοντέλου G90 μας δίνει η Genesis με την teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η πολυτελής φίρμα της Hyundai αποκάλυψε κάποια από τα αισθητικά στοιχεία που θα έχει το ανανεωμένο μεγάλο της μοντέλο G20. Στη φωτογραφία που δείχνει το αυτοκίνητο καλυμμένο με ένα πολύ λεπτό πέπλο φαίνεται πως το ανανεωμένο G90 θα διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα με πιο δυναμικές αναλογίες καθώς και νέα φώτα LED που θυμίζουν αρκετά αυτά της Volvo.

Αν και η φωτογραφία δεν δίνει μια σαφή εικόνα του πίσω μέρους αναμένεται πως και εκεί θα υπάρχουν αντίστοιχες σχεδιαστικές αλλαγές. Η Genesis σημειώνει επίσης πως η ναυαρχίδα της θα συνοδεύεται και από άλλες αλλαγές που ίσως δεν είναι ορατές αλλά θα ενισχύουν τον πολυτελή και άνετο χαρακτήρα του μοντέλου.

Το ανανεωμένο G90 θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες με το υπάρχον μοντέλο. Η βασική έκδοση θα κινείται από ένα V6 twin-turbo κινητήρα 3.3 λίτρων με 370 ίππους ενώ η κορυφαία έκδοση θα χρησιμοποιεί έναν 5λιτρο V8 425 ίππων.

Advertisement
Advertisement

c81c6184-genesis-g90-14565harpi640