Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Geely ξεκινά τις online πωλήσεις ΙΧ και Test-Drive με εκκίνηση από το σπίτι

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Geely ξεκινά τις online πωλήσεις ΙΧ και Test-Drive με εκκίνηση από το σπίτι

ΝΕΑ

Η Geely ξεκινά τις online πωλήσεις ΙΧ και Test-Drive με εκκίνηση από το σπίτι

ΝΕΑ

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ξεκινά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις ΙΧ και εκκινεί τις δοκιμές αυτοκινήτων από τα σπίτια των καταναλωτών καθώς η επιδημία τους κρατά στο σπίτι.

Advertisement
Advertisement

Η Geely ξεκινάει τις online πωλήσεις αυτοκινήτων στην Κίνα μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας και μάλιστα οι χρήστες της εφαρμογής δεν χρειάζεται να μεταβούν σε κανένα κατάστημα και τα αυτοκίνητα που παραγγέλνουν αποστέλλονται στα σπίτια τους.

Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Tesla, η BMW και η Mercedes-Benz έχουν επίσης ξεκινήσει να προωθούν τα αυτοκίνητά τους μέσω του Διαδικτύου καθώς οι Αρχές στην Κίνα προειδοποίησαν τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από δημόσιους χώρους.

Οι υποψήφιοι αγοραστές των αυτοκινήτων Geely μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα οχήματά τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία σε συνεργασία με τους εμπόρους της θα προσφέρει και test-drive των μοντέλων της με εκκίνηση από την κατοικία τους!

Advertisement
Advertisement

Ο κορωνοϊός έχει σκοτώσει 2.236 άτομα και έχει μολύνει πάνω από 75.400 άτομα στην Κίνα με αποτέλεσμα οι Αρχές να έχουν λάβει πολύ αυστηρά μέτρα τα οποία έχουν διαταράξει τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Ειδικά για τις πωλήσεις αυτοκινήτων στο πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου σημείωσαν πτώση-ρεκόρ 92%.

Ο Victor Yang, υψηλόβαθμος στέλεχος της Geely, δήλωσε στο Reuters ότι η προώθηση των πωλήσεων μέσω Διαδικτύου θα επιτρέψει στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να προσεγγίσουν απευθείας τους πελάτες μέσω πωλήσεων και μάρκετινγκ και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν εμπειρία εάν θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν στο μέλλον.

Η Geely, που είναι η παγκοσμίως γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας χάρη στην επένδυσή της στις εταιρείες Volvo και Daimler, δήλωσε ότι η παραγωγή αυτοκινήτων το Φεβρουάριο είναι περίπου το ένα τρίτο της συνήθους μηνιαίας παραγωγής της, αλλά το 90% περίπου των εργαζομένων θα επιστρέψουν στην εργασία μέχρι το τέλος αυτό το μήνα και η εταιρεία έχει αγοράσει μάσκες προσώπου για όλους τους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους της.

Advertisement

Η Geely συνεργάζεται με άλλες Διαδικτυακές πλατφόρμες online πωλήσεων, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που η ίδια η αυτοκινητοβιομηχανία πωλεί αυτοκίνητα μέσω της ιστοσελίδας της.

Διαβάστε περισσότερα:

Advertisement

Βιομηχανία βεβαιώσεων ΚΤΕΟ στήθηκε στη Βουλγαρία!

Ηλεκτρικά και υβριδικά τα νέα λεωφορεία

Ποια αναδείχθηκε η καλύτερη μάρκα αυτοκινήτων στις ΗΠΑ

Advertisement