Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η G63 AMG 6×6 σε ταινία με τον Michael Douglas

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η G63 AMG 6×6 σε ταινία με τον Michael Douglas

ΝΕΑ

Η G63 AMG 6×6 σε ταινία με τον Michael Douglas

ΝΕΑ

Το νέο θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Michael Douglas έκανε πριν μερικές ημέρες πρεμιέρα στις ΗΠΑ και φέρει το όνομα «Beyond the Reach».

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Σε αυτήν την ταινία θα δούμε και την 6×6 Mercedes G63 AMG, η οποία έχει σχεδιαστεί για να κατακτήσει τα πιο επίπονα άκρα του πλανήτη. Αν ήσουν ένας αδίστακτος πολυεκατομμυριούχος και πήγαινες για ένα ταξίδι κυνηγιού στην έρημο, το ιδανικό όχημα δεν θα ήταν άλλο από αυτό, καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σκληρά εδάφη.

Το 6×6 όχημα θα είναι το αυτοκίνητου του κακοποιού που τον ενσαρκώνει ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το περιοδικό LA Times, το εξάτροχο εντυπωσιακό όχημα έπρεπε να «πετάξει» από τη Γερμανία στο Νέο Μεξικό για χάρη των γυρισμάτων. Μεταφέρθηκε λοιπόν σε ένα αεροπλάνο για ειδικά φορτία και συνοδεύτηκε από τον δικό του αφοσιωμένο μηχανικό, για να είναι σίγουρο ότι θα είναι σε πλήρη κατάσταση λειτουργίας σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο παραγωγός Robert Mitas αποκάλυψε ότι ο Douglas επέλεξε την Mercedes-Benz για την ταινία. Βέβαια, να πούμε ότι εγκρίθηκε αμέσως από την εταιρεία και έφτασε από της Ευρώπη τις ΗΠΑ σε χρόνο μηδέν.

Η τριαξονική G63 AMG 6×6  διαθέτει 5.5 lt TwinTurbo κινητήρα απόδοσης 536 PS, ζυγίζει περίπου 3775 κιλά και κοστίζει περισσότερο από 500.000 δολάρια.

Advertisement

Απολαύστε το σχετικό video…

Advertisement

Το NewsAuto σας είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη παραγωγή και τη συμμετοχή του γερμανικού «θηρίου» από τον Σεπτέμβριο του 2013 (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).