Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford teasάρει νέα μοντέλα

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford teasάρει νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Η Ford teasάρει νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Νωρίτερα φέτος η Ford παρουσίασε μια σειρά από νέα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των Bronco, Baby Bronco, Explorer ST και Mustang Shelby GT500. Ενώ θεωρήσαμε πως κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία, η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε περισσότερα στοιχεία γι αυτές τις νέες κινήσεις της.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η παρουσίαση περιλαμβάνει τώρα εικόνες του Escape και Escape Hybrid του 2020. Οι εικόνες υποδεικνύουν πως το crossover θα έχει μια πιο σπορ γραμμή οροφής, όπως επίσης και ένα νέο στρογγυλεμένο σχέδιο. Το επανασχεδιασμένο Escape έχει ήδη εντοπιστεί από τους κατασκοπευτικούς φωτογράφους και αναμένεται να διατεθεί με μια χούφτα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου ενός 4κύλινδρου EcoBoost 2.0 λίτρων. Το μοντέλο θα μπορούσε επίσης να φορέσει ένα 3κύλινδρο EcoBoost 1,5 λίτρων με ισχύ έως και 182 ίππους. Εφόσον έχουμε ήδη δει το Explorer αρκετές φορές, θα μεταβούμε στην εικόνα του λεγόμενου Baby Bronco. Το αρχικό teaser έδειξε το μπροστινό άκρο του μοντέλου, αλλά αυτή η εικόνα δείχνει το crossover από το πλάι.

Η νέα προοπτική αποκαλύπτει μια ισχυρή ομοιότητα με το Bronco του 2020, καθώς και τα δύο έχουν επίπεδη οροφή, μικρό καπό και συνολικά παρόμοια αισθητική. Ενώ το Bronco φαίνεται να είναι ένας ανταγωνιστής των δίθυρων Jeep Wrangler, το Baby Bronco έχει τέσσερις πόρτες και θα είναι μικρότερο. Το μοντέλο αποφεύγει επίσης τον εφεδρικό τροχό που υποτίθεται ότι είναι πόντος στην πρακτικότητα. Ένα άλλο ενδιαφέρον slide παρουσιάζει πέντε crossover με υβριδικά και plug-in συστήματα κίνησης τα οποία θα προσφερθούν σε όλη τη σειρά των SUV. Η Ford έχει ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδια να προσφέρει υβριδικές εκδόσεις των Bronco, Escape και Explorer, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα μοντέλα που υπάρχουν στην εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Ford-Bronco-teaser-tsiro-530

Τα δύο μοντέλα φαίνεται να είναι Explorer, οπότε αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το μοντέλο θα προσφερθεί τόσο ως υβριδικό όσο και ως plug-in. Μία από τις διαφάνειες επιβεβαιώνει ότι η Ford θα εισάγει τέσσερα νέα λογότυπα. Δύο από αυτά είναι πιθανό να είναι τα Baby Bronco και Mach 1 / Performance Battery Electric Utility. Το Focus Active θα μπορούσε ενδεχομένως να μετρήσει για ένα άλλο, ενώ το φημολογούμενο Fusion μπορεί να είναι το τέταρτο. Αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο, αλλά πολλά από τα επερχόμενα προϊόντα της εταιρείας – όπως τα Bronco και Ranger – είναι απλά ανταγωνιστικά και όχι νέες “ταμπέλες”.