Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford Motor Ελλάς στην Athens Flying Week (+video)

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ford Motor Ελλάς στην Athens Flying Week (+video)

ΝΕΑ

Η Ford Motor Ελλάς στην Athens Flying Week (+video)

ΝΕΑ

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Ford Motor Ελλάς έδωσε για μία ακόμα φορά δυναμικό «παρών» στο φετινή αεροπορική επίδειξη “Athens Flying Week” παραχωρώντας για τις ανάγκες της διοργάνωσης αυτοκίνητα Ford.

Advertisement
Advertisement

Σε ρόλο Follow me οχημάτων ήταν η ηλεκτρική Mustang Mach-E και οι μοναδικές δημιουργίες της Ford Performance, το σπορ Puma ST και το σκληροτράχηλο Ranger Raptor

 

Μοναδικές εμπειρίες αλλά και έντονες συγκινήσεις είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη φετινή Athens Flying Week, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με την υποστήριξη της Ford Motor Ελλάς και για ένατη φορά στην ιστορία στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας.

Advertisement
Advertisement

Επιστρέφοντας πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η φετινή Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ζήσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό όσο και μοναδικό στο είδος του air show.

Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες είδαν από κοντά τις επιδείξεις αερομοντελιστών ενώ συγχρόνως φωτογραφήθηκαν δίπλα σε θρυλικά εκθέματα, μαζί με τους πιλότους, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών.

Advertisement

Παραμένοντας πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Ford Motor Ελλάς υποστήριξε με όλες τις δυνάμεις της και φέτος την Athens Flying Week, παραχωρώντας τα αυτοκίνητα για τις ανάγκες τις διοργάνωσης. Ανάμεσά τους πρωταγωνιστές σε ρόλο Follow me οχημάτων ήταν η αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E, αλλά και τα τετράτροχα «μαχητικά» μοντέλα της Ford Performance, τo νέο Puma ST και το μοναδικό στο είδος του Ranger Raptor.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Motor Ελλάς: Χορηγός του 8ου XTERRA Greece (+video)
Το νέο περιπολικό των 48.000 ευρώ της ΕΛΑΣ (+video)
Athens Flying Week: Υπερθέαμα στους αιθέρες