Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari SF90 Stradale σε δοκιμές εξέλιξης (video)

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari SF90 Stradale σε δοκιμές εξέλιξης (video)

ΝΕΑ

Η Ferrari SF90 Stradale σε δοκιμές εξέλιξης (video)

ΝΕΑ

Το τελευταίο δημιούργημα της Ferrari, η SF90 Stradale, βρίσκεται σε διαδικασία εντατικών δοκιμών, λίγους μήνες πριν την έναρξη της επίσημης παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

 

Η κάμερα των απανταχού φίλων της Ferrari και συγκεκριμένα του διαδικτυακού καναλιού Belgian-Motorsport «έπιασε» δύο SF90 Stradale σε δοκιμές εξέλιξης μέσα στην πίστα του Φιοράνο. Αμφότερα φορούσαν την απαραίτητη καμουφλαρισμένη ενδυμασία, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, αλλά γεννιόνται διάφορα ερωτηματικά. Όπως για ποιο λόγο η φίρμα από το Μαρανέλο επέλεξε το συγκεκριμένο λουκ, από τη στιγμή που όλοι μας γνωρίζουμε το πώς είναι το νέο supercar; Μήπως κρύβει κάτι;

Advertisement
Advertisement

Παρατηρώντας τα πλάνα καρέ-καρέ, το πρώτο από τα δύο μοντέλα φέρει διαφορετικές λεπτομέρειες στο πίσω τμήμα του αμαξώματος και πιο συγκεκριμένα μία διακριτική αεροτομή, ένα στοιχείο που λείπει από το δεύτερο. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν η Ferrari έχει στα πλάνα της την δημιουργία μίας ακόμα ισχυρότερης έκδοσης, πέραν της κανονικής. Να αναφέρουμε ότι η SF90 Stradale αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της εταιρείας, όντας το ισχυρότερο και ταχύτερο.

Κάτω από το πανέμορφο αμάξωμα της SF90 κρύβεται ένας V8 twin-turbo θερμικός κινητήρας V8, με χωρητικότητα 4,0 λίτρων και απόδοση 780 ίππων, που συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ 220 ίππων, τα οποία τροφοδοτούνται από μπαταρίες ιόντων λιθίου 7,9 kWh. Συνδυαστικά η ισχύς φτάνει τους 1.000 PS, ενώ η ροπή αγγίζει τα 1.200 Nm, χαρίζοντας εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα, τελική 340 km/h).

Advertisement

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement