Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari ψηφίζει V12

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari ψηφίζει V12

ΝΕΑ

Η Ferrari ψηφίζει V12

ΝΕΑ

Η διάδοχος της Ferrari 812 θα συνεχίσει να γοητεύει έχοντας τον εμβληματικό V12 κάτω από το καπό της .

Advertisement
Advertisement

Φίλοι της Ferrari χαμογελάστε! Η επόμενη 812 θα συνεχίσει να κινείται από τον εκπληκτικό V12 της ιταλικής μάρκας και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο πιο ισχυρός V12 στην ιστορία της 812 με περισσότερους από 800 ίππους. Οι Ιταλοί έχουν προχωρήσει σημαντικά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου και ήδη έχουν γίνει δοκιμές σε δημόσιο δρόμο της επόμενης 812 καμουφλαρισμένη με το κουστούμι της Roma.

Το πρώτο στοιχείο που μπορούμε να συμπεράνουμε από τα μέχρι τώρα δεδομένα (κατασκοπευτικές εικόνες και διαρροές σε πληροφορίες) είναι ότι η καινούρια 812 δεν θα είναι εξηλεκτρισμένη. Ο V12 κινητήρας θα είναι για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο, τοποθετημένος στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και μάλιστα θα είναι πανίσχυρος ξεπερνώντας τους 800 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της Ferrari αναγνωρίζουν πως ο V12 κινητήρας δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός, αλλά το συναισθηματικό κομμάτι είναι κάτι που λαμβάνει σοβαρά υπόψη η Ferrari. Η νέα 812 δεν αποκλείεται να είναι έτοιμη και να παρουσιαστεί μέσα στο 2024 προκαλώντας για μια ακόμα φορά αναστάτωση στην κατηγορία των GT σπορ αυτοκινήτων.

Σχεδιαστικά το αυτοκίνητο θα έχει έντονες αναφορές στην Purosague θέλοντας να ισορροπήσει ανάμεσα στην πολυτέλεια και τον δυναμισμό. Από τις κατασκοπευτικές εικόνες φαίνεται το νέο σχήμα στις τετραπλές εξατμίσεις και τον επανασχεδιασμένο διαχύτη. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ίσως σε δεύτερη φάση να έχουμε μια εξηλεκτρισμένη έκδοση της 812 η οποία όμως δεν θα χρησιμοποιεί τον V12 κινητήρα, αλλά τον V6 ή V8 υβριδικό που συναντάμε στις 296 GTB και SF90.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε ποιο αυτοκίνητο η βίδα κοστίζει 70 ευρώ η μία;
Αυτά τα πέντε ρυπογόνα αυτοκίνητα πουλήθηκαν πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα
Παρκαδόρος έδωσε την Ferrari του σε άλλον

Advertisement