Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Ferrari που ξεμυάλισε τον Hamilton!

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ferrari που ξεμυάλισε τον Hamilton!

FORMULA 1

Η Ferrari που ξεμυάλισε τον Hamilton!

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton έγινε τον περασμένο Νοέμβριο ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 της Mercedes από το 1955 και τον Juan Manuel Fangio!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Βρετανός ηγήθηκε της κατάκτησης της κορυφής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τα ασημί βέλη και θα περίμενε κανείς πως στον ελεύθερό του χρόνο θα οδηγούσε την AMG GT! Κι όμως, όχι…

Μετά τις φωτογραφίες που μοιραζόταν μέσω social media, αρχικά με την Pagani Zonda LH760 (τουλάχιστον αυτή έχει κινητήρα της AMG) και στη συνέχεια με τη Shelby GT500, τώρα μάλλον το… παρατράβηξε!

Advertisement
Advertisement

Ο Hamilton είναι σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN, ένας εκ των 499 εκλεκτών ιδιοκτητών της υβριδικής LaFerrari! Το hypercar του 1.5 εκ ευρώ και των 963 PS, το πιο άρτιο τεχνολογικά δημιούργημα της μεγάλης αντιπάλου της Mercedes στις πίστες της Formula 1: της Ferrari!

Πάντως, τουλάχιστον δημοσίως, η γερμανική ομάδα δεν παρουσιάζεται ενοχλημένη από την επιλογή του 30χρονου. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Mercedes AMG, Toto Wolff, στην ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera.

Advertisement

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα“, είπε ο Αυστριακός. Πάντως εν μέσω διαπραγματεύσεων για το νέο συμβόλαιο των δύο πλευρών, σίγουρα ο Wolff θα έχει προσθέσει τον όρο: “Δεν θα αγοράζεις αυτοκίνητα των ανταγωνιστών μας“!

Παρά την… πολιτικά ορθή δημόσια τοποθέτησή του, σίγουρα του κόπηκε το χαμόγελο του Wolff όταν έμαθε τη νέα αγορά του οδηγού του

Δείτε ποιος άλλος μόλις απόκτησε μία LaFerrari, πατώντας εδώ.

Advertisement