Η νέα καυτή... ερωμένη του σεφ Gordon Ramsay | NewsAuto.gr
Men + Speed

Η νέα καυτή… ερωμένη του σεφ Gordon Ramsay

Η πρώτη υβριδική Ferrari έχει μεγάλη ζήτηση αλλά θα παραχθεί μόνο σε 499 κομμάτια – οι τυχεροί ιδιοκτήτες λοιπόν είναι εξέχοντες πελάτες της μάρκας!

Ανάμεσα στη λίστα των τυχερών ιδιοκτητών βρίσκεται και το όνομα του διάσημου σεφ Gordon Ramsey. Αν δεν το γνωρίζετε, πρέπει να σας πούμε πως ο Βρετανός είναι λάτρης της ιταλικής εταιρείας και έχει στο παρελθόν αγοράσει πολλά δημιουργήματά της!

Τη σχετική λίστα κοσμούν 360 Modena, 430 Scuderia, 599 GTB Fiorano, 550 Maranelloμ F12berlinetta αλλά και η 458 Spider την οποία οδήγησε στο Φιοράνο και με την οποία φωτογραφήθηκε για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό της Ferrari.

Τώρα η συλλογή του 48χρονου απέκτησε ένα νέο, εντυπωσιακό μέλος: τη LaFerrari των 963 PS που προφανώς τον εντυπωσίασε τόσο, που άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram με το που την πήρε στα χέρια του!

«Οδηγώ… ηλεκτρικά, LaFerrari DONE!», ήταν το πρώτο σχετικό σχόλιο που αναφερόταν και στην ειδική επιγραφή που κοσμεί το κάτω μέρος του τιμονιού του εντυπωσιακού hypercar. Αξιοσημείωτο επίσης πως το… manettino είναι γυρισμένο στη ρύθμιση «Sport».

Το επόμενο σχόλιο του Ramsay ήρθε αφότου πάτησε βαθιά το δεξί πόδι στο πεντάλ του γκαζιού. «Holy Mackerel», έγραψε, αργκό που χρησιμοποιείται στην αγγλική γλώσσα για να εκφράσει ευχάριστη έκπληξη.

Αυτό που σίγουρα θα αναφώνησε αρκετές φορές αλλά λογικά σκεπτόμενος δεν μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media, ήταν η λέξη που αποτελεί… σήμα κατατεθέν του: F***!

Αυτή είναι η LaFerrari του Gordon Ramsay!

 • tommyjo

  not like my Corolla baby!

 • Stelios Batleis

  Απο τα ωραιότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

  • tommyjo

   Το corolla μου το είδες;

 • veteran

  Τι λένε κάποιοι στην Ελλάδα? Οτι εάν χρεοκοπησει η Ελλάδα μετα σειρά εχει η Ιταλία??? αααχαχα.

  • Theodore41

   Η Ιταλία,μπορεί,η Φερράρι όχι…

Log In or Create an account