Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari δεν φοβάται τον κορωναϊό

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari δεν φοβάται τον κορωναϊό

ΝΕΑ

Η Ferrari δεν φοβάται τον κορωναϊό

ΝΕΑ

Δεν κλείνει το εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρίας. Η Scuderia λειτουργεί κανονικά, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εντός της περιοχής της Ιταλίας και έχει τεθεί υπό αυστηρές ρυθμίσεις απομόνωσης για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωναϊού.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με Ιταλούς αξιωματούχους, 7375 άτομα στη γειτονική χώρα έχουν βρεθεί θετικά για τη νόσο Covid-19 από την 9η Μαρτίου. Για να προσπαθήσει να ελέγξει την εξάπλωση, της ασθένειας η Ιταλική κυβέρνηση έχει θεσπίσει αυστηρά μέτρα στην περιοχή της Λομβαρδίας και σε 14 επαρχίες, όπου ζουν και εργάζονται πολλοί άνθρωποι από την Ιταλία και τις γύρω περιοχές, στις οποίες περιλαμβάνεται και το Maranello η βάση της Ferrari.

Advertisement
Advertisement


Σε ανακοίνωση της, η Ferrari, αναφέρει πως η διοίκηση της έχει λάβει όλα τα μέτρα για «συνεχιζόμενη εργασιακή δραστηριότητα»: «Η Ferrari έχει ενεργοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να ασκούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και, επομένως, επιβεβαιώνει την επιχειρησιακή της συνέχεια. Αυτή η συνέχεια είναι υποκειμενική, αφού βασίζεται και στην συνεργασία των προμηθευτών μας με τους οποίους είμαστε σε συνεχή επαφή» και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η Ferrari παραμένει σε συνεχή συζήτηση με τις αρχές και είναι έτοιμη να προσαρμόσει τα μέτρα ασφαλείας της σε σχέση με την εξελισσόμενη κατάσταση, γνωρίζοντας ότι η διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των εργαζομένων της είναι σε απόλυτη προτεραιότητα».
Μιλώντας σε οικονομικό site, πριν από την ανακοίνωση της καραντίνας, ο εμπορικός διευθυντής της Ferrari Enrico Galliera δήλωσε ότι: «Η επιχείρηση έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει όλες τις προφυλάξεις και κάτι παραπάνω ώστε να είναι προετοιμασμένη».