Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η FCA θα ξαναδώσει ζωή στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η FCA θα ξαναδώσει ζωή στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η FCA θα ξαναδώσει ζωή στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Ένα σχέδιο της FCA που προβλέπει την αναδιάρθρωση των παραγωγικών μονάδων της στις ΗΠΑ αναμένεται να αναστρέψει την παρακμιακή περίοδο που περνά το Ντιτρόιτ.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να θεωρείται η πόλη του αυτοκινήτου όμως στην πραγματικότητα τα μοντέλα που κατασκευάζονται σήμερα στο Ντιτρόιτ μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αυτό αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με το διαρθρωτικό σχέδιο της FCA η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal σχεδιάζει το άνοιγμα μιας νέας μονάδας στο Ντιτρόιτ.

Σχετικό δημοσίευμα της Detroit News αναφέρει πιο συγκεκριμένα πως ο όμιλος σχεδιάζει την ανακαίνιση και την αλλαγή ρόλου της μονάδας Mack Avenue η οποία στο παρελθόν κατασκεύαζε αποκλειστικά κινητήρες και από το 2012 βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας. Η ανακαίνιση θα γίνει με σκοπό τον εκσυγχρονισμό αλλά και την αλλαγή ρόλου καθώς το εργοστάσιο θα αναλάβει την παραγωγή του νέου Jeep Grand Cherokee που αναμένεται το 2021.

Η εκ νέου δραστηριοποίηση του εργοστασίου προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην ευρύτερη περιοχή καθώς θα δημιουργηθούν περισσότερες από 400 νέες θέσεις εργασίας.

Advertisement
Advertisement

3155f21b-2019-jeep-grand-cherokee-854565harpi640