Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εξωφρενική δικαιολογία εγκύου για να αποφύγει το πρόστιμο!

Ελλάδα 22:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εξωφρενική δικαιολογία εγκύου για να αποφύγει το πρόστιμο!

ΝΕΑ

Η εξωφρενική δικαιολογία εγκύου για να αποφύγει το πρόστιμο!

ΝΕΑ

Στις ΗΠΑ οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί στην τήρηση του ΚΟΚ. Εξίσου όμως εφευρετικοί είναι και οι οδηγοί με τις δικαιολογίες τους.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι από εμάς, σε κάποια φάση της ζωής μας με το αυτοκίνητο, χρειάστηκε να βρούμε κάποια δικαιολογία όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το όργανο της Τροχαίας και το ενδεχόμενο κάποιου προστίμου.

Η έγκυος όμως της ιστορίας μας κυριολεκτικά το τερμάτισε. Το περιστατικό καταγράφηκε στο Τέξας, σε αυτοκινητόδρομο που έχει ειδική λωρίδα για αποκλειστική κυκλοφορία οχημάτων με τουλάχιστον δύο άτομα ως επιβάτες.

Τα αστυνομικά όργανα που την σταμάτησαν μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο προχώρησαν στην τυπική διαδικασία για να της επιβάλλουν το πρόστιμο.

Advertisement
Advertisement

Όμως, η νεαρή γυναίκα είχε τις αντιρρήσεις της. Και υποστήριξε πολύ σοβαρά, ότι στο αυτοκίνητο δεν ήταν μόνη της. Αλλά υπήρχε ένα ακόμα άτομο, το… αγέννητο μωρό της.

Οι αστυνομικοί βέβαια δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα της κυρίας, και της έκοψαν το πρόστιμο των 215 δολαρίων.

Η 34χρονη γυναίκα Brandy Bottone όμως έδωσε συνέχεια στην όλη υπόθεση και βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ντάλας για να υποστηρίξει την θέση της.

Advertisement

Σε μία χώρα που μόλις πρόσφατα ψηφίστηκε ο αναχρονιστικός νόμος για την κατάργηση των αμβλώσεων, η λογική ότι ένα αγέννητο μωρό 34 εβδομάδων είναι ένας κανονικός επιβάτης προφανώς έχει πολλούς υποστηρικτές.

Ανάμεσα σε αυτούς πάντως δεν είναι η τοπική αρχή για την κυκλοφορία στους δρόμους, η οποία δεν προβλέπει κάτι τέτοιο.

Advertisement

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια, όπου τίποτα πλέον δε αποκλείεται σε μία χώρα που μπαινοβγαίνει με μεγάλη ευκολία από τις πιο μοντέρνες ιδέες έως την οπισθοδρόμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσοχή: Πρόστιμο σοκ για συγκεκριμένη τροχαία παράβαση
Σπινάρεις με το όχημα σου; Τι πρόστιμο προβλέπει ο ΚΟΚ;
Πρόστιμο 10.000 ευρώ για σούζα!