Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εξέλιξη του Volkswagen ID.R (video)

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εξέλιξη του Volkswagen ID.R (video)

ΝΕΑ

Η εξέλιξη του Volkswagen ID.R (video)

ΝΕΑ

Μετά την κατάκτηση του απόλυτου χρόνου σε ότι αφορά στη θρυλική ανάβαση του Pikes Peak στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Volkswagen έχει ανακοινώσει τον επόμενο στόχο του ID.R.

Advertisement
Advertisement

Το απόλυτο ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα της γερμανικής εταιρείας, θα επιδιώξει το προσεχές καλοκαίρι να σπάσει το ρεκόρ ηλεκτρικών οχημάτων στο παλιό, θρυλικό Νίρμπουργκρινγκ: την «Πράσινη Κόλαση» του Νόρντσλαϊφε.

Κυνηγώντας αυτό τον στόχο, η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ δουλεύει διαρκώς πάνω στην εξέλιξη του ID.R και σε αυτό το πλαίσιο, έκανε εντατικές δοκιμές επί ισπανικού εδάφους.

Πίσω από το τιμόνι ήταν ο Romain Dumas, ο άνθρωπος που πέρυσι το καλοκαίρι «κατέκτησε» το Pikes Peak και που θα είναι αυτός που θα επιδιώξει και το νέο ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο που σας παραθέτουμε περιλαμβάνει εικόνες από τις δοκιμές, από το ρεκόρ στο βουνό του Κολοράντο αλλά και δηλώσεις ανθρώπων κλειδιά στο όλο εγχείρημα.

Συγκεκριμένα του 41χρονου οδηγού που έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες σε αγώνες αντοχής αλλά και του Francois-Xavier Demaison, τεχνικού διευθυντή της Volkswagen Motorsport.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement