Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν στη… νέα Volvo

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν στη… νέα Volvo

ΝΕΑ

Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν στη… νέα Volvo

ΝΕΑ

Στο Παρίσι, όπου κάνει πρεμιέρα για το κοινό το νέο XC90, η Volvo διαφήμισε επίσης την αποδοχή που έχουν τα μοντέλα της στις χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με την Ένωση των Κατασκευαστών Αυτοκινήτων στην Ευρώπη (ACEA), η Volvo Cars κατέγραψε αύξηση 12,9% των πωλήσεων της το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2014, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Ευρώπη αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων της Volvo και η σουηδική μάρκα τα πηγαίνει εξαιρετικά σε αγορές όπως η γερμανική και η βρετανική. «Η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου γίνεται με αργούς ρυθμούς, όμως η Volvo κινείται ανοδικά με πιο γρήγορο ρυθμό», σχολίασε ο ο Hakan Samuelsson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Στις επιδόσεις της Volvo έχουν συμβάλλει τα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα (V40, S60, XC60 κ.α.), αλλά και το λανδάρισμα των εκδόσεων με τη νέα γενιά 2λιτρων κινητήρων Drive-E.

Η άνοδος σε Ευρώπη και Κίνα «μηδένισε» τις απώλειες της Volvo στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο να καταγράφεται άνοδος 9,2% το πρώτο οκτάμηνο του 2014.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με το νέο Volvo XC90.