Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι επτά εντυπωσιακές Mustang της SEMA

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι επτά εντυπωσιακές Mustang της SEMA

ΝΕΑ

Οι επτά εντυπωσιακές Mustang της SEMA

ΝΕΑ

Η Ford Mustang του 2018 θα είναι ένα οικείο θέαμα στην έκθεση βελτιώσεων SEMA, καθώς η εταιρία θα παρουσιάσει όχι ένα ούτε δυο αλλά επτά προσαρμοσμένα μοντέλα, τα οποία αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Δείτε γιατί…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πρώτα, είναι h MAD Industries Mustang Convertible η οποία διαθέτει μπροστινό σπόιλερ, προσαρμοσμένα γραφικά και οπίσθια πτέρυγα από ίνες άνθρακα. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εφοδιασμένο με μια ανάρτηση coilover και 20 ιντσών Niche Staccato τροχούς.

Ford-Mustang-SEMA-2-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς παρέχεται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων ο οποίος έχει εξοπλιστεί με σύστημα εισαγωγής κρύου αέρα και σύστημα εξάτμισης Borla. Η Roush 729 Mustang έχει να κάνει με την απόδοση, καθώς διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5.0 λίτρων με εισαγωγή αέρα κρύου αέρα και ένα λειτουργικό αεραγωγό στο καπό. Χάρη σε αυτές τις τροποποιήσεις, ο κινητήρας αναπτύσσει 729 ίππους.

Ford-Mustang-SEMA-3-tsiro-640

Εκτός από τα τσιμπήματα απόδοσης, η Mustang διαθέτει μια ποικιλία εξαρτημάτων από ανθρακονήματα και ένα προσαρμοσμένο κιτ αμαξώματος Roush Performance Stratasys. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τα καθίσματα Racaro, ο κλωβός ασφαλείας και οι τροχοί των 20 ιντσών σε ελαστικά ακραίας επαφής Continental.

Advertisement

Ford-Mustang-SEMA-4-tsiro-640

Η Tucci Hot Rods Mustang δεν είναι ακριβώς μόνο ένα βλέμμα, το μοντέλο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πιάσει μια μέγιστη ταχύτητα 321 km/h. Για να επιτευχθεί αυτό, το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με μια ποικιλία αεροδυναμικών styling tweaks και ένα twin-turbo 5.0-λίτρων V8 κινητήρα. Διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και και πίσω άξονα από την G-Force. Η ομάδα εγκατέστησε φρένα Ford Performance, Wilwood Aero.

Advertisement

Ford-Mustang-SEMA-5-tsiro-640

Η Speedkore Mustang Convertible, χαρακτηρίζεται ως “μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού αμερικανικού roadster”. Διακοσμημένη σε έντονο χρώμα και σε ποικιλία εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, η convertible διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5.0 λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων. Οι οδηγοί θα βρουν επίσης ένα δερμάτινο εσωτερικό “Bomber Brown” με μια επένδυση ταμπλό ινών άνθρακα.

Ford-Mustang-SEMA-6-tsiro-640

Advertisement

Η DeBerti Design Mustang σχεδιάστηκε από τον επαγγελματία δρομέα Brad Deberti και διαθέτει μια νέα οροφή, ένα κιτ ευρείας όψης και 20 ζάντες Forgiato. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση Watson Racing. Η ισχύς προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5.0 λίτρων με εξάτμιση Borla. Συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η Air Design Mustang διαθέτει ένα πλήρες κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, αναθεωρημένες πλευρικές ποδιές και ένα επιθετικό διαχύτη. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τα δερμάτινα καθίσματα Recaro, τα φρένα Wilwood και ο κινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων.

Ford-Mustang-SEMA-7-tsiro-640

Τέλος, η Ford θα παρουσιάσει και μια Mustang που δημιουργήθηκε από το DRAGG (Drag Racing Against Gangs και Graffiti). Ντυμένη με ασπρόμαυρη αστυνομική στολή, διαθέτει φώτα έκτακτης ανάγκης, ενισχυμένο προφυλακτήρα και εμπρός σπόιλερ. Οι σχεδιαστές εγκατέστησαν επίσης ελατήρια που χαμηλώνουν την ανάρτηση, αλλά και ζάντες Velgen 20 ιντσών με ελαστικά Michelin. Ο κινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων, έχει εξοπλιστεί με νέα μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα Air Raid όπως επίσης και με μια εξάτμιση Borla.