Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes-AMG C63 θα είναι υβριδική!

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επόμενη Mercedes-AMG C63 θα είναι υβριδική!

ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes-AMG C63 θα είναι υβριδική!

ΝΕΑ

Ένα από τα μοντέλα που τράβηξαν τα βλέμματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, είναι αναμφίβολα η Mercedes-AMG C63 S που έλαβε περιορισμένο αισθητικά facelift αλλά ουσιαστικές αναβαθμίσεις. Όμως αυτές δεν είναι τίποτα μπροστά στις αλλαγές που έρχονται για το εν λόγω μοντέλο…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης του γερμανικού θηρίου στην έκθεση του «Μεγάλου Μήλου», ο επικεφαλής της AMG Tobias Moers έριξε τη βόμβα. Η επόμενη γενιά δεν θα έχει μόνο κινητήρα εσωτερικής καύσης.

«Νομίζω πως η φόρμουλα που χρησιμοποιείται σε αυτό το μοντέλο είναι τέλεια για τώρα. Όμως σίγουρα θα πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί. Κυνηγάμε τις επιδόσεις κι αυτές δε συνδέονται απαραίτητα με τον αριθμό κυλίνδρων. Σίγουρα η επόμενη γενιά της Mercedes-AMG C63 θα είναι υβριδική. Αυτό είναι πλέον δεδομένο», είπε ο Moers στο Car Advice της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, οι τυχεροί κάτοχοι της απολαμβάνουν τις δυνατότητες του 4κύλινδρου V8 Bi-Turbo κινητήρα, είτε στην έκδοση που προσφέρει 476 άλογα, είτε σε εκείνη με τα 510. Προσφέρεται σε Saloon, Estate, Coupe και Cabriolet, με την τελική ταχύτητα της στα 290 km/h.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη Mercedes-AMG C63 S αλλά και να τη δείτε εν δράσει σε ένα ενδιαφέρον video, πατώντας εδώ.

Mercedes-Benz-C63_S_AMG_Coupe-2018-a640

Advertisement

Πάντως αν τα παραπάνω σας στεναχωρούν, σκεφτείτε πως στο Αφάλτερμπαχ, την έδρα δηλαδή της AMG, γεννήθηκε και το επίσης υβριδικό Project One.