Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επιτομή της πολυτέλειας

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επιτομή της πολυτέλειας

ΝΕΑ

Η επιτομή της πολυτέλειας

ΝΕΑ

Η αγορά της Κίνας είναι τόσο σημαντική για τη Rolls-Royce που δημιούργησε γι’ αυτή την πολυτελέστερη Phantom που έχει κυκλοφορήσει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

To όνομα της είναι Pinnacle Travel Phantom και αποτελεί ωδή στην ταξιδιωτική πολυτέλεια. Προφανώς κάπου έπρεπε να πιαστούν στη Rolls και στάθηκαν σε στατιστικά που θέλουν τους Κινέζους να ξοδεύουν για ταξίδια περισσότερα απ’ όσα οποιοδήποτε άλλο έθνος.

Σίγουρα στην πλειονότητά τους ταξιδεύουν με πιο ταπεινά μέσα αλλά μέρες που είναι, δεν θα χαλάσουμε το project! Με τη συνήθη διχρωμία στο εξωτερικό και χρώματα επιλογής τα Madeira Red και Silver Sand, συνδυασμό Morello Red και Seashell στο εσωτερικό και πληθώρα μικρών, πολυτελών και πανάκριβων λεπτομερειών.

Advertisement
Advertisement

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η Rolls Royce κάνει λόγο για χειροποίητη πολυτέλεια, που ξεπερνά ακόμα και το καλλιτεχνικό άγγιγμα των καλύτερων κατασκευαστών επίπλου. Κοινώς, όσο περισσότερα χρήματα έχεις να ξοδέψεις, τόσο πιο εξειδικευμένες παροχές θα λάβεις.

Φυσικά δεν λείπει και το τοπικό, παραδοσιακό στοιχείο, με τα ανάλογα σχέδια στο ξύλινο ταμπλό, τα τραπεζάκια πίσω από τα καθίσματα αλλά και στις πόρτες.

Advertisement

Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν υπάρχει η παραμικρή επέμβαση στον μηχανολογικό τομέα.

Advertisement