Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επιστροφή του Honda S2000

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επιστροφή του Honda S2000

ΝΕΑ

Η επιστροφή του Honda S2000

ΝΕΑ

Η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει στο Tokyo Auto Salon τρία νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ένα πρωτότυπο S2000.

Advertisement
Advertisement

 

Το ιαπωνικό ρόουντστερ από το 1999, όταν και πρωτοεμφανίστηκε απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό, που διατηρείται μέχρι και σήμερα, δύο δεκαετίες μετά. Η Honda θέλοντας να τιμήσει την 20στη επέτειο του συγκεκριμένου μοντέλου θα παρουσιάσει στην ιαπωνική πρωτεύουσα το πρωτότυπο S2000 20th Anniversary. Οι ουσιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στο νέο εμπρός προφυλακτήρα με τη μεγαλύτερη γρίλια, στα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και στα μαύρα καλύμματα των καθρεπτών. Θέλοντας να ενισχύσει την σπορ εικόνα του, το πρωτότυπο S2000 διαθέτει κόκκινα μπάκετ καθίσματα, αλλά και αναβαθμισμένη ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Δίπλα του, στο περίπτερο της Honda θα βρίσκεται μία ειδική έκδοση του πρώτης γενιάς Civic Type R, με τον κωδικό «Cyber Night Japan Cruiser 2020». Από τις πρώτες εικόνες, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι το εν λόγω μοντέλο διαθέτει ένα επιθετικό body kit, το οποίο περιλαμβάνει εκτός του ανασχεδιασμένου εμπρός προφυλακτήρα, μεγαλύτερες ζάντες, καθώς και πίσω σπόϊλερ. Το τρίτο μοντέλο που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο stand της Honda είναι ένα πρωτότυπο μίνι βαν πολλαπλών χρήσεων με όνομα σαν καρτούν «Kachatto-Wagon». Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα «έξυπνο» εσωτερικό, που με τις κατάλληλες τροποποιήσεις, είναι σε θέση να μεταφέρει ένα ποδήλατο, ένα τροχήλατο καρότσι ή μία μίνι μοτοσικλέτα. Τέλος, δεν θα λείψει και το Aibou, που ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας για παιδιά, με βασικό χαρακτηριστικό το διάφανο πλαστικό κάλυμμα.