Η επεκτατική πολιτική της PSA | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Η επεκτατική πολιτική της PSA

Ο γαλλικός όμιλος PSA προχώρησε τελικά στην εξαγορά της Opel από την GM έναντι του ποσού των 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, με τους ανθρώπους της εταιρίας να γλυκάθηκαν για τα καλά από την τελευταία εξέλιξη και να καλοβλέπουν την περαιτέρω παγκόσμια επέκτασή της.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Δια στόματος Jean-Philippe Imparato έγινε γνωστό το τελευταίο διάστημα πως η Opel θα επιτρέψει στην PSA όχι μόνο να γνωρίσει αλλά πολύ περισσότερο να κατακτήσει τον κόσμο σπιθαμή προς σπιθαμή.

Στόχος της συγκεκριμένης εξαγοράς της Opel που επιτεύχθηκε με πολύ κόπο πριν από λίγες μέρες ήταν το PSA Group να προχωρήσει σε σημαντικές οικονομίες που αφορούν το κόστος κατασκευής, χωρίς παράλληλα να υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στον γαλλικό όμιλο να κατασκευάσει πάνω από τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα στις σημαντικές αγορές του πλανήτη. Μέσα από την εταιρία τονίζουν πως ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας δεν σταματά εδώ και πως θα εξετασθούν και άλλα σενάρια εξαγοράς ή συγχώνευσης με εταιρίες που έχουν κάτι να δώσουν σε επίπεδο τεχνογνωσίας.

Διαβάστε ακόμη: Η PSA εξαγοράζει την Opel!

Log In or Create an account