Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εφαρμογή Life360 σε BMW και MINI

Ελλάδα 4:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εφαρμογή Life360 σε BMW και MINI

ΝΕΑ

Η εφαρμογή Life360 σε BMW και MINI

ΝΕΑ

Η BMW και η MINI ενσωματώνουν στα οχήματά τους την παγκοσμίως δημοφιλή οικογενειακή εφαρμογή Life360, την οποία χρησιμοποιούν ήδη πεντήντα εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο για να επικοινωνούν με φίλους και συγγενείς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Με αυτή την εφαρμογή η επικοινωνία γίνεται εύκολα και ταχύτατα όταν για παράδειγμα οικογένειες και φίλοι προγραμματίζουν ένα δείπνο, χρησιμοποιούν το car-sharing (κοινοχρησία οχήματος) ή θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά και οι παππούδες έφτασαν με ασφάλεια στο σπίτι. Όταν δημιουργούν τον δικό τους ιδιωτικό «κύκλο», οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους την τοποθεσία τους, να τηλεφωνούν ή να κάνουν chat online. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας κοινοποίησης τοποθεσίας. Υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων με μέλη από διαφορετικούς κύκλους. Θα μπορούν όμως να βλέπονται μεταξύ τους μόνο εάν ανήκουν στην ίδια ομάδα.

Η ενσωμάτωση του Life360 στα BMW ConnectedDrive και MINI Connected επιτρέπει στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου να καθοδηγεί τον οδηγό στην τοποθεσία που βρίσκεται ένα πρόσωπο του κύκλου άμεσα μέσω της εφαρμογής. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες με μέλη της ομάδας μπορούν ομοίως να γίνονται απευθείας από την εφαρμογή μέσω του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Το μόνο που απαιτείται είναι μία live σύνδεση Bluetooth μεταξύ τηλεφώνου και αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η εφαρμογή Life360 είναι πιστοποιημένη για χρήση σε αυτοκίνητα BMW και MINI με το Apple iPhone και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από το  Apple App Store.

Μάλιστα, έρχεται να προστεθεί σε πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών για τα BMW ConnectedDrive και MINI Connected ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι Apps for Automotive (A4A), n – tv (Apple iOS), Spotify ( Apple iOS ), Deezer (Apple iOS), Napster / Rhapsody ( Apple iOS ), Amazon Music (πρώην Amazon Cloud Player, Apple iOS), TuneIn Radio Free/TuneIn Radio Pro (Apple iOS), Audible (Apple iOS), myKIDIO (Apple iOS, μόνο BMW), Glympse (Apple iOS), M Laptimer (Apple iOS, μόνο BMW), GoPro app (Apple iOS), BMW Connected app (Apple iOS / Google Android), MINI Connected app (Apple iOS/Google Android), MINI Connected XL   Journey Mate (Apple iOS/Google Android) κ.α.