Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 500 Family

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας του Fiat 500C

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας του Fiat 500C

Fiat 500 Family

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας του Fiat 500C

Fiat 500 Family

H «οικογένεια» μοντέλων της σειράς 500 της Fiat, καλύπτει αναμφίβολα κάθε γούστο και κάθε ανάγκη. Με κάθε ένα από τα μέλη αυτής, να προσφέρει και κάτι διαφορετικό.

Advertisement
Advertisement

Δείτε για παράδειγμα το 500C, με το οποίο μπορείτε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας στο μέγιστο την καλοκαιρία στα μέρη μας και τον ελληνικό ήλιο.

Όμως εκτός από την απουσία οροφής και την ύπαρξη…. απαράμιλλου στιλ, το μοδάτικο μικρό ιταλικό μοντέλο είναι και άκρως εξοπλισμένο σε έναν τομέα που πλέον έχει γίνει must στην αυτοκίνηση: τη συνδεσιμότητα.

Εξοπλίζεται με το σύστημα Uconnect, χάρη στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε ανεξάντλητα έξτρα. Αυτό το περιεκτικό σύστημα Info-τηλεματικήςμ προσφέρει πληθώρα λειτουργιών, ακόμα και στη στάνταρ διαμόρφωση,.

Advertisement
Advertisement

Αποτελείται από ένα ράδιο με δέκτη AM/FM, εισόδους USB/AUX με τα κουμπιά ελέγχου να βρίσκονται και στο τιμόνι, τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν με όλες τις πληροφορίες και την μουσική που θέλετε.

Fiat-500-u-connect-b640

Όμως μπορείτε να κάνετε και upgrade, τοποθετώντας στο δικό σας 500C ακόμα καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού. Όπως για παράφειγμα οθόνη αφής 5 ιντσών ή ακόμα και HD οθόνη 7 ιντσών, μέσω των οποίων μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα χαρακτηριστικά LIVE, που περιλαμβάνουν τα Tuinein, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:Car και eco:Drive.

Advertisement

Τέλος αν σας ενδιαφέρει το πιο πλήρες διαθέσιμο πακέτο, μπορείτε να επιλέξετε το Uconnect 7’’ HD Nav LIVE και να προσθέσετε κορυφαία ποιότητα πλοήγησης στα ταξίδια σας, μέσω των υπηρεσιών TomTom.