Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η… δυναστεία της Pagani Huayra!

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… δυναστεία της Pagani Huayra!

ΝΕΑ

Η… δυναστεία της Pagani Huayra!

ΝΕΑ

H τεράστια και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας δεν αφήνει κανέναν κατασκευαστή ασυγκίνητο: πόσο μάλλον τις εταιρείες που δημιουργούν supercars!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μία από αυτές είναι και η Pagani που με το λανσάρισμα της Huayra όχι μόνο αποφάσισε να επεκταθεί σε όλες τις σημαντικές αγορές του πλανήτη αλλά δουλέψει και πάνω σε ειδικές εκδόσεις, κομμένες και ραμμένες στα θέλω αυτών.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία με έδρα στη Μπολώνια δημιούργησε ένα τμήμα που δουλεύει πάνω στην κινέζικη αγορά και αυτό δημιούργησε τις Pagani Huayra Dinastia. Τρία σπέσιαλ μοντέλα (από τις 100 Huayra που θα κατασκευαστούν) «κράχτες» για την Pagani China Automotive Limited (PCAL) που δημιουργήθηκε για τις αγορές Κίνας, Χόνγκ Κόνγκ και Μακάου.

Advertisement
Advertisement

pagani-huayra-dinastia-g640tall

Οι διαφοροποιήσεις δεν θα έχουν να κάνουν με τα μηχανικά μέρη, ούτε υπάρχει κάποια αναβάθμιση στον 6λιτρο V12 Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης 700 ίππων της AMG. Είναι μόνο αισθητικές και ουσιαστικά δίνουν ανατολίτικο χαρακτήρα στο μοντέλο.

pagani-huayra-dinastia-a640

Advertisement

Οι σχεδιαστές της ιταλικής μάρκας άντλησαν έμπνευση από τον «Τοίχο Των Εννέα Δράκων» της «Απαγορευμένης Πόλης» στο Πεκίνο. Η πρώτη Dinastia είναι σε μπλε χρώμα και φέρει τον «Baxia», το δράκο του νερού. Η δεύτερη είναι χρυσή και φέρει τον «Yazi», το δράκο του πολέμου. Η τρίτη είναι σε κόκκινο της φωτιάς και φέρει τον «Chiwen», το δράκο της φωτιάς και της βροχής.

pagani-huayra-dinastia-b640

Advertisement

Όλες είναι εκτεταμένα «ντυμένες» με ανθρακονήματα, διαθέτουν σπέσιαλ αεροδυναμικό πακέτο με το πίσω πτερύγιο να δεσπόζει ενώ έχουν εσωτερικό εναρμονισμένο με τα χρώματα και τα σχέδια του εξωτερικού.

pagani-huayra-dinastia-interior-a640tallpagani-huayra-dinastia-f640tall