Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Delta κάνει το Tesla Model Y… Lada Niva

Ελλάδα 8:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Delta κάνει το Tesla Model Y… Lada Niva

Mobility

Η Delta κάνει το Tesla Model Y… Lada Niva

Mobility

Μετά το Model X, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Delta 4×4 έκανε «τα μαγικά της» και στο Model Y προκειμένου να μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπο τον οδηγό του σε διαδρομές μακριά από την άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Η Delta 4×4 απ’ ότι φαίνεται, έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα μοντέλα της Tesla, δίνοντάς τους μια άλλη διάσταση σε επίπεδο χρηστικότητας και ικανοτήτων.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος, έχει ήδη «ασχοληθεί» με το Model X καθιστώντας το και αυτό ικανό να ανταπεξέλθει σε εκτός δρόμου αντιξοότητες. Ξεκινώντας από την ανάρτηση, η Delta 4×4 προσθέτει 8 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, διαμορφώνοντας έτσι τη συνολική απόσταση στα 22 εκατοστά, κάτι που φέρνει στο μοντέλο της Tesla στα επίπεδα του Lada Niva– όπως πολύ περήφανα σημειώνει στην παρουσίασή της και η ίδια η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ της ανάρτηση κοστίζει περίπου 900 ευρώ, ενώ από τη Delta 4×4 έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις για να μπορεί το Model Y να φιλοξενήσει τροχούς 20 ιντσών με ελαστικά Continental Cross Contact ATR (265/45 R20) που προορίζονται για κίνηση σε λάσπες και χιόνια. Το κόστος για το πλήρες σετ που αφορά στους τροχούς, είναι 4.500 ευρώ, ενώ με 2.800 ευρώ επιπλέον, το Model Y αποκτά τα τονισμένα φτερά πάνω από τους τροχούς που του αυξάνουν και το πλάτος.

Στην μπροστινή ποδιά υπάρχουν τέσσερις προβολείς PIAA 550 LED, οι οποίοι κοστίζουν περίπου 1.800 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση και την καλωδίωση που χρειάζονται. Αντίστοιχα, πάνω από το παρμπρίζ, μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει με κόστος 900 ευρώ, μια μπάρα LED (και αυτή της PIAA). Η σχάρα οροφής, μαζί με τα παρελκόμενά της, κοστολογείται 2.900 ευρώ και όπως φαίνεται, είναι η τελική πινελιά για να αλλάξει τελείως ύφος το μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Tesla Model Y Performance
Λάθη του Musk που μπορεί να φέρουν το τέλος της Tesla
Οι εργοδότες επιδοτούν το ηλεκτρικό ποδήλατο!

Advertisement

 

 

 

Advertisement