Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Dahler προτείνει την απόλυτη BMW X5 M50i

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Dahler προτείνει την απόλυτη BMW X5 M50i

ΝΕΑ

Η Dahler προτείνει την απόλυτη BMW X5 M50i

ΝΕΑ

Μαύρη και με τον πιο ασφάλτινο συνδυασμό ελαστικού- ζάντας, η BMW X5 M50i της Dahler είναι ψαρωτική αλλά και εξαιρετικά ικανή.

Advertisement
Advertisement

Είναι μια πιο «λογική» επιλογή έναντι της X5 M. Η BMW X5 M50i από την εργοστασιακή της κιόλας μορφή, είναι ένα πολύ ικανό πολυτελές SUV.

Χάρη στον twin turbo V8 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 4,4 λίτρων και την απόδοση ισχύος 530 PS και ροπής 750 Nm, η Χ5 Μ50i μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε κάθε premium SUV αντίπαλο. Παρόλα αυτά, η Dahler κυκλοφόρησε ένα πακέτο αναβάθμισης για το μοντέλο αυτό. Ο βελτιωτικός οίκος, αναφέρει αύξηση της ισχύος στους 630 PS με μέγιστη τιμή ροπής τα 840 Nm, ενώ ταυτόχρονα αξίζει να σημειωθεί πως το κιτ της Dahler πληροί ακόμα και το πλέον πρόσφατο ευρωπαϊκό πρότυπο εκπομπών. Η τελική του ταχύτητα είναι λίγο μεγαλύτερη από την εργοστασιακή, με τα 270 χλμ./ώρα να είναι το νούμερο που δηλώνεται επισήμως από την Dahler.

Advertisement
Advertisement

Ένα σετ σπορ ελατηρίων που μειώνουν την απόσταση της X5 από το έδαφος και οι νέοι σφυρήλατοι τροχοί με διάμετρο 23 ιντσών, κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην εικόνα του πολυτελούς SUV. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πλέον «ασφάλτινη» πρόταση που έχουμε δει σε Ευρωπαϊκό SUV, καθώς η διάσταση των ελαστικών είναι 305/30. Κάπως έτσι όμως ολοκληρώνεται και το πακέτο των αλλαγώς από την Dahler, την εταιρεία που όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου, έχει κι άλλες αναβαθμίσεις για το X5 M50i σε εξέλιξη. Μια τέτοια είναι και το ολοκληρωμένο κιτ Stage 2, το οποίο θα αυξήσει περαιτέρω την ισχύ του V8, καθώς επίσης και μια coilover ανάρτηση με ρυθμιζόμενο ύψος και ακαμψία προσαρμοσμένη ειδικά για το γερμανικό SUV.

 

Διαβάστε ακόμα:
H υδρογονοκίνητη BMW X5 με 374 ίππους
Πρώτη δοκιμή: BMW iX3
Αποκάλυψη: Το νέο σύστημα BMW iDrive 8.0