Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Chevrolet δελεάζει τους ιδιοκτήτες της Mustang

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Chevrolet δελεάζει τους ιδιοκτήτες της Mustang

ΝΕΑ

Η Chevrolet δελεάζει τους ιδιοκτήτες της Mustang

ΝΕΑ

Μια αρκετά επιθετική πολιτική πωλήσεων επέλεξε η Chevrolet καθώς πριμοδοτώντας τους ιδιοκτήτες της Ford Mustang ώστε να επιλέξουν την δική της Camaro.

Advertisement
Advertisement

Η εμπορική πορεία της Chevrolet Camaro δεν δείχνει να έχει αντίστοιχη δυναμική με αυτή των Ford Mustang και Dodge Challenger στην κατηγορία των δημοφιλών muscle car στις ΗΠΑ. Στο πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς η Chevrolet παρέδωσε συνολικά 24,516 νέες Camaro την στιγμή που τα αντίστοιχα νούμερα για το Dodge Challenger ήταν 28,668 μονάδες και για την Ford Mustang 38,542 μονάδες, μόνο στην αγορά των ΗΠΑ.

Προκειμένου να αντιστρέψει αυτό το κλίμα η Chevrolet έβαλε σε εφαρμογή ένα αρκετά επιθετικό σχέδιο πωλήσεων το οποίο μάλιστα εφαρμόζεται σε όλη την επικράτεια της αγοράς των ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται στον αμερικάνικο Τύπο η εταιρία θα πριμοδοτήσει με 2.500 δολάρια όσους ιδιοκτήτες Mustang παραγγείλουν μια Camaro στο διάστημα έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα αυτό το ποσό ισχύει για οποιαδήποτε έκδοση της Camaro και αν παραγγελθεί, περιλαμβάνοντας ακόμα και την βασική Camaro LS η οποία στις ΗΠΑ ξεκινά από κάτω από τα 26.000 δολάρια.

Ωστόσο ακόμα και αυτή η κίνηση βοηθήσει βραχυπρόθεσμα τις πωλήσεις της Camaro είναι δεδομένο πως το μέλλον του pony car της Chevrolet είναι δυσοίωνο καθώς πριν λίγο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η εταιρία έχει αποφασίσει να τερματίσει την παραγωγή του μοντέλου με το τέλος της παρούσας γενιάς.

Advertisement