Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex προσθέτει χλιδή στο VW Amarok Aventura

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carlex προσθέτει χλιδή στο VW Amarok Aventura

ΝΕΑ

Η Carlex προσθέτει χλιδή στο VW Amarok Aventura

ΝΕΑ

Οι Πολωνοί της Carlex Design χτυπούν ξανά, αυτή τη φορά προσθέτοντας αρκετή περισσότερη χλιδή και φινέτσα στο εσωτερικό του VW Amarok Aventura με στόχο να νιώθετε το ίδιο άνετα στα αλώνια αλλά και στα σαλόνια. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το pick up της Volkswagen είναι ένα ούτως ή άλλως εντυπωσιακό όχημα που χαρακτηρίζεται από την πολιτισμένη εμφάνισή του και ένα αντίστοιχο εσωτερικό που ίσως και να μπορούσε να τοποθετηθεί αυτούσιο και σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Αν τα επίπεδα χλιδής και πολυτέλειας που προσφέρει το γερμανικό pick up δεν σας είναι αρκετά (ούτως ή άλλως για άλλα πράγματα φημίζεται το εν λόγω μοντέλο), δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, η Carlex Design μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερα εύπεπτη λύση.

carlex-vw-amarok-aventura-640

Ιδού λοιπόν το Amarok στην έκδοση Aventura με ένα εσωτερικό γνώριμο αλλά διαφορετικό από ό,τι το έχουμε συνηθίσει. Πόρτες και ταμπλό έχουν καλυφθεί σχεδόν εξολοκλήρου από μπλε δέρμα και μαύρο alcantara δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο εσωτερικό του Amarok με κερασάκι στην τούρτα τς μπλε ραφές που συμπληρώνουν ιδανικά την εικόνα που φτάνει στα μάτια του οδηγού, αλλά και τον πλούσιο εξοπλισμό του pick up που φέρει μεταξύ άλλων σύστημα ενημέρωσης ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 6,3 ιντσών, GPS, cruise control και σύστημα υποβοήθησης ανόδου και καθόδου για τον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

carlex-vw-amarok-aventura-640-2

Να σημειωθεί πως το Amarok Aventura κινείται από έναν εξακύλινδρο TDI, τριών λίτρων, σε διάταξη V με απόδοση 224 ίππους και ροπή που αγγίζει τα 56 κιλά.