Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η C-Class Coupe έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η C-Class Coupe έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα

ΝΕΑ

Η C-Class Coupe έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα

ΝΕΑ

Έως τις 20 Δεκεμβρίου θα εκτίθεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι, το νέο μεσαίο coupe της Mercedes. Η προωθητική αυτή ενέργεια σηματοδοτεί το λανσάρισμα της C-Class Coupe στην ελληνική αγορά. Σε σχέση με τη sedan, η coupe έχει χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 15 mm, ενώ οι στάνταρ τροχοί της είναι διαστάσεων 17 ιντσών (18 ιντσών στο πακέτο AMG Line). Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, προσφέρει μακρύτερο κατά 80 mm μεταξόνιο, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερο μήκος (+95 mm) και πλάτος (+40 mm).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Οι κινητήρες της C-Class Coupe, βενζίνης και diesel, πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6 και συνδυάζονται με start/stop. Βασική βενζινοκίνητη έκδοση είναι η C180 με τον 1.6 των 156 ίππων. Ακολουθούν οι δίλιτρες C200 (184 PS), C250 (211 PS) και C300 (245 PS). Στην πλευρά των diesel ο 2.2 διατίθεται δύο εκδόσεις, με 170 και 204 PS. Η κορυφαία AMG C63 Coupe εφοδιάζεται με τον 4λιτρο V8, που αποδίδει 476 και 510 ίππους σε δύο εκδόσεις. Στη δεύτερη περίπτωση η επιτάχυνση 0-100 διαρκεί 3,9 sec, ενώ με το AMG Driver’s Package η τελική ταχύτητα φθάνει τα 290 km/h.

Στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» της Θεσσαλονίκης οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά το compact crossover, τη GLA και στο «The Mall Athens» την έκδοση Motorsport edition της ανανεωμένης A-Class, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα της ομάδας Mercedes-Petronas AMG της F1, καθώς και το νέο smart forfour.
Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα της Mercedes-Benz & της smart, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για test drive με το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Advertisement
Advertisement