Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti κατασκευάζει τη 200στή Chiron

Ελλάδα 5:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti κατασκευάζει τη 200στή Chiron

ΝΕΑ

Η Bugatti κατασκευάζει τη 200στή Chiron

ΝΕΑ

Την κατασκευή της 200ής Chiron των 2,7 εκατ. ευρώ γιορτάζει η Bugatti, 2 σχεδόν χρόνια μετά το ξεκίνημα της παραγωγής του γαλλικού υπεραυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά η Bugatti σχεδιάζει να κατασκευάσει 500 Chiron με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ στις Η.Π.Α. και να φθάνουν στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση Chiron Sport.

Το 2017, την πρώτη χρονιά παρουσίασής της, η Bugatti κατασκεύασε 70 Chiron, με το νούμερο αυτό να ανεβαίνει σε επιπλέον 76 αυτοκίνητα το 2018. Φέτος, ήδη έχουν κατασκευαστεί 54 νέες Chiron, οι οποίες αναμένεται να φθάσουν στις 80 μέχρι τα τέλη του έτους.

Advertisement
Advertisement

Το επετειακό, 200στό αυτοκίνητο που βγήκε από το εργοστάσιο της Bugatti ήταν η ειδική έκδοση «110 ans Bugatti» (110 χρόνια Bugatti), η οποία βασίζεται στην κορυφαία Chiron Sport και διαθέτει ειδικά λογότυπα, καθώς και χρώματα της Γαλλικής σημαίας σε διάφορα τμήματά της. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προορίζεται για έναν αγοραστή –το όνομα του οποίου δεν έγινε φυσικά γνωστό– προερχόμενο από την Ελβετία.

Από πλευράς ισχύος, θυμίζουμε ότι το υπεραυτοκίνητο της Bugatti χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν 4τούρμπινο 8000 κ.εκ. W16 κινητήρα με απόδοση 1500 ίππων. Η έκδοση Sport διαθέτει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, καθώς και διαφορετικού set up ανάρτηση, που αποσκοπούν σε πιο εύκολο χειρισμό.

Advertisement