Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Brabus αναβαθμίζει τη Mercedes-Benz GLE

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Brabus αναβαθμίζει τη Mercedes-Benz GLE

ΝΕΑ

Η Brabus αναβαθμίζει τη Mercedes-Benz GLE

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Brabus στρέφει την προσοχή του στην Mercedes-Benz GLE προσφέροντας μια σειρά οπτικών και μηχανολογικών αναβαθμίσεων για το μεγάλο SUV

Advertisement
Advertisement

Στο επίκεντρο των προτάσεων αναβάθμισης της απόδοσης βρίσκονται οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις GLE 300d και 400d για τις οποίες η Brabus έχει εξελίξει ένα plug-and-play λογισμικό με την ονομασία PowerXtra D30 και D40 αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση το νέο λογισμικό ανεβάζει την απόδοση του 2.0 τετρακύλινδρου turbodiesel από τους 258 στους 306 ίππους και την ροπή από τα 63,2 στα 70 χλγμ. Χάρη σε αυτή τη βελτίωση η GLE 300d επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα σε 6’’ κερδίζοντας 1,4’’ σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο ενώ η μέγιστη ταχύτητα αυξάνεται στα 229 χλμ./ώρα. Αντίστοιχα η GLE 400d με τον 2.9 εξακύλνδρο πετρελαιοκινητήρα ανεβαίνει από τους 330 στους 370 ίππους με την ροπή να αυξάνεται κατά 5 χλγμ στα 76,3 χλγμ. με αντίστοιχο κέρδος και στις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η μηχανολογική αναβάθμιση μπορεί να συνδυαστεί με την βελτίωση της ανάρτησης καθώς η Brabus προσφέρει για την αερανάρτηση AIRMATIC μια νέα παραμετροποίηση η οποία μεταξύ άλλων επιτρέπει την μείωση του ύψους κατά 25 mm επιπλέον σε σχέση με την εργοστασιακή ρύθμιση. Τέλος σε ότι αφορά την αισθητική η Brabus προσφέρει για την GLE ένα πλήρες πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων καθώς και χειροποίητες ζάντες 23 ιντσών. Αντίστοιχα πιο σπορτίφ και πολυτελείς πινελιές διατίθενται για το εσωτερικό με διάκοσμο που συνδυάζει δέρμα αλκαντάρα με στοιχεία από ανθρακονήματα και ξύλο.