Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X8 θα βασίζεται στη X7

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW X8 θα βασίζεται στη X7

ΝΕΑ

Η BMW X8 θα βασίζεται στη X7

ΝΕΑ

H νέα εντυπωσιακή σε σχήμα και διαστάσεις BMW X7 αναμένεται να γιορτάσει το επίσημο λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά την Άνοιξη του 2019, δεν θα αποτελέσει όμως τη μόνη που θα διαδραματίσει έναν ιδιαίτερο ρόλο μεταξύ των εκδόσεων X. Η X8 ακούει;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτό θα συμβεί κυρίως λόγω του μεγέθους και της τοποθέτησής της. Σε αντίθεση με τις X1, X3 και X5, η X7 θα είναι και το μοναδικό μοντέλο από τα SUV της BMW με αντίστοιχη coupe σχεδίαση. Το photoshop της Ascariss Design δείχνει όμως με τι μπορεί να μοιάζει μια δυναμική BMW X8 με βάση τη X7 – συνδυάζοντας κυρίως το επιβλητικό μέτωπο της X7 με μια κυρτή γραμμή οροφής coupe στο πίσω τμήμα. Εδώ έχουμε μια εικονική προεπισκόπηση ενός μοντέλου που είναι απίθανο να γίνει πραγματικότητα. Ενώ η X7 διαθέτει γενναιόδωρο χώρο για επτά επιβαίνοντες, τοποθετημένη πάνω από τη X5, η BMW X8 δεν φαίνεται πως θα παρέχει αυτή τη δυνατότητα στους επιβάτες της.

Τα σχέδια βασίζονται αυτή τη στιγμή στη X7 xDrive40i με Design Pure Excellence και στη X7 M50d με quad-turbo diesel κινητήρα. Σίγουρα και οι δύο κινητήρες θα ήταν ιδανικοί για ένα SUV μεγέθους της X8, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η BMW σχεδιάζει κάτι τέτοιο.

Advertisement
Advertisement