Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X5 θα συνεχίσει με διακριτική ανανέωση

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW X5 θα συνεχίσει με διακριτική ανανέωση

ΝΕΑ

Η BMW X5 θα συνεχίσει με διακριτική ανανέωση

ΝΕΑ

Το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές SUV της BMW, το X7, ανανεώθηκε και τώρα ακολουθούν τα X5 και X6. Έχουμε δει πρωτότυπα και των δύο μοντέλων – τόσο σε στάνταρ όσο και σε M μορφή – να δοκιμάζονται σε δημόσιους δρόμους και τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο τι κρύβεται κάτω από το καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Αν και είναι πολύ νωρίς για επίσημες πρώτες φωτογραφίες, στο studio Kolesa.ru οι γραφίστες του, δημοσίευσαν, κάποια νέα εικονικά σχέδια που αποκαλύπτουν κάποιες από τις σχεδιαστικές αλλαγές της X5 «LCI».

Στον κόσμο της BMW, «LCI» σημαίνει Life Cycle Impulse, ή με απλά λόγια, μια ανανέωση στα μέσα του κύκλου ζωής του μοντέλου. Το πολυτελές SUV από τη Βαυαρία πιθανότατα θα διατηρήσει την επιβλητική του εμφάνιση, η οποία θα ενισχυθεί με μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα της εμπρός όψης.

Εκεί, ξεχωρίζουν οι πιο κομψοί νέοι προβολέων με τροποποιημένα LED. Ελπίζουμε πως το λίφτινγκ δεν θα μας φέρει μια υπερμεγέθη μάσκα ή τη διάταξη των προβολέων της ανανεωμένης X7. Αντίθετα, η X5 LCI θέλουμε να κρατήσει τα πράγματα απλά με μερικές μόνο μικρές τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο μυώδους και προεξέχοντος προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς σε σχήμα «L». Ο σχεδιασμός της κάτω μάσκας θα μπορούσε επίσης να αλλάξει λίγο.

Advertisement
Advertisement

Βλέποντας το rendering διαπιστώνουμε πως θα γίνουν λιγότερες αλλαγές στο πίσω μέρος. Τα πίσω φώτα φαίνονται ανανεωμένα με νέο σχήμα και το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα όπου βρίσκεται ο διαχύτης φαίνεται επίσης να έχει τροποποιηθεί.

Όσο αφορά την τεχνική πλευρά , υπάρχουν φήμες ότι ένας νέος κινητήρας V8 θα αντικαταστήσει το μοτέρ με κωδικό «N63» BMW X5, που κυκλοφορεί από το 2008. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες , η νέα μονάδα «S68» θα διαθέτει την ίδια διαμόρφωση (V8 twin-turbo) αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει κάποιο είδος ηλεκτρικής υποστήριξης. Ο νέος κινητήρας θα είναι πιο αποδοτικός και ελαφρώς πιο ισχυρός από τον προκάτοχό του με ισχύ 535 ίππων.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H BMW ξεκίνησε τις δοκιμές της υδρογονοκίνητης X5
Με ελαστικά από φυσικό καουτσούκ και… ξύλο η ΒΜW X5 Plug-in Hybrid
Η νέα BMW X5 M θα έχει οθόνες σαν της iX

 

Advertisement