Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι BMW X3 M και X4, εξελιγμένες από την M Performance

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι BMW X3 M και X4, εξελιγμένες από την M Performance

ΝΕΑ

Οι BMW X3 M και X4, εξελιγμένες από την M Performance

ΝΕΑ

Το τμήμα της BMW, Μ Performance αναλαμβάνει την οπτική αναβάθμιση των κορυφαίων εκδόσεων των X3 M και X4 M, δίνοντάς τους ένα διαφορετικό και παράλληλα «επιθετικό» look.

Advertisement
Advertisement

 

Βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων εκδόσεων είναι η εκτενής χρήση ανθρακονήματος στο αμάξωμα, αλλά και μία πληθώρα εξαρτημάτων που βελτιώνουν τόσο την αεροδυναμική, όσο και την εμφάνιση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τοποθετημένη στο πίσω μέρος αεροτομή. Επίσης, δεν λείπουν τα μαρσπιέ και ο διαχύτης, όλα εξελιγμένα ειδικά για τα δύο SUV, αλλά και τα απαραίτητα αυτοκόλλητα με τα παραδοσιακά χρώματα του M Division. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το πανέμορφο M Performance τιμόνι, ντυμένο με Alcantara, αλλά και οι carbon λεπτομέρειες σε κεντρική κονσόλα και πλαϊνά θυρών. Η BMW επίσης προσφέρει νέα, ανθρακονημάτινα paddles για τον χειρισμό του αυτόματου κιβωτίου καθώς και νέα πατάκια, με κεντημένο το λογότυπο «M Performance».

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, κάτω από το καπό των X3 και X4 M βρίσκεται ο εξακύλινδρος TwinTurbo κινητήρας των 3,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 480 PS και 600 Nm ροπής. Τα παραπάνω εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 km/h σε 4,2 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να διαμορφώνεται σε 250 km/h ή στα 280 km/h με την επιλογή του M-Driver Package. Την  μετάδοση την κίνησης αναλαμβάνει το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων M Steptronic, ενώ δεν λείπει η τετρακίνηση xDrive.