Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW μένει πιστή στα sedan

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW μένει πιστή στα sedan

ΝΕΑ

Η BMW μένει πιστή στα sedan

ΝΕΑ

Η αύξηση της ζήτησης των SUV, δεν κλονίζει τη διάθεση της BMW να συνεχίσει την εξέλιξη των sedan μοντέλων, στα οποία έχει ιδιαίτερη έφεση και μέχρι τώρα ήταν το δυνατό της σημείο.

Advertisement
Advertisement

Η BMW είναι η μάρκα που παγκοσμίως έχει «χτίσει» τη φήμη του κατασκευαστή εξαιρετικών sport sedan αυτοκινήτων. Η τάση της αγοράς τα τελευταία χρόνια, από την οποία προκύπτει πως το αγοραστικό κοινό έχει μια διάθεση «στριψίματος» προς τα υπερυψωμένα SUV –ή SAV (Sport Activity Vehicle) στην «κατά BMW» ορολογία- δεν φαίνεται να κλονίζει την πίστη στην παραδοσιακή αξία της κλασικής φόρμας των sedan μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό εκφράστηκε με τον πλέον σαφή τρόπο από τον επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της BMW, Domagoj Dukec ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε λόγο για επιμονή στη φόρμα και στο είδος των αυτοκινήτων που εν πολλοίς προσδιορίζουν τη μάρκα. Τώρα που τα X3, X4, X5, και X6 έχουν φτάσει να θεωρούνται εξίσου δημοφιλή με τα χαρακτηριστικά sport sedan της BMW, η διάθεση της εταιρείας δεν είναι να τονίσει περαιτέρω τις SAV προτάσεις αλλά να παραμείνει «πιστή» στις κλασικές αξίες.