Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M4 GTS δεν είναι πλέον διαθέσιμη

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW M4 GTS δεν είναι πλέον διαθέσιμη

ΝΕΑ

Η BMW M4 GTS δεν είναι πλέον διαθέσιμη

ΝΕΑ

Όχι, δεν συνέβη κάτι το τρομερό. Απλά, μέχρι κα το τελευταίο από τα συνολικά 700 αυτοκίνητα έχει πλέον δρομολογηθεί προς τον πελάτη του, με αποτέλεσμα η M4 GTS να γίνει sold out πολύ νωρίτερα, ακόμη και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η σπέσιαλ M4 GTS είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου δύο μήνες και δεν χρειάστηκε να περάσει μέρα παραπάνω για να ξεπουλήσουν και τα 700 αντίτυπά της, με το καθένα να κοστίζει 142.600 ευρώ (η συγκεκριμένη τιμή πώλησης αφορά στην Γερμανία). Για να έχετε μια εικόνα, μιλάμε για μία έκδοση που κοστίζει περίπου τα διπλά χρήματα από μια απλή M4. Ακόμη και έτσι, ο κάτοχος μίας GTS έχει να επιλέξει στο προαιρετικό «αγωνιστικό» πακέτο Clubsport (πορτοκαλί roll-bar, πυροσβεστήρα, ζώνες έξι σημείων κ.α.), φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο.

Ενδιαφέρον έχει πως τα 300 αυτοκίνητα πωλήθηκαν στις ΗΠΑ, 30 στην Βρετανία και μόλις 4 στην Ολλανδία (τα περισσότερα από τα υπόλοιπα φυσικά και θα κυκλοφορούν στην Γερμανία, δίχως όμως να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό). Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η M4 GTS έχει κατω από το καπό της έναν αναβαθμισμένο τρίλιτρο εξακύλινδρο των 500 PS με το 0-100 να πετυχαίνετε σε μόλις 3,8 sec. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο σχετικό μας άρθρο.

Advertisement
Advertisement