Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M2 φρεσκάρεται

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW M2 φρεσκάρεται

ΝΕΑ

Η BMW M2 φρεσκάρεται

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW M2 διέρρευσαν από ιστοσελίδα της εταιρείας στο Βέλγιο. Δείτε τις αλλαγές που έχει το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement


Από τις πρώτες εικόνες, λοιπόν, ξεχωρίζουμε τα νέα full-LED φωτιστικά σώματα, τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και την φρεσκαρισμένη μάσκα. Ανάλογες είναι οι αλλαγές και στο πίσω τμήμα που στόχο έχουν να τονώσουν περαιτέρω τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Επίσης, παρόλο που οι φωτογραφίες του εσωτερικού της M2 δεν έχουν διαρρεύσει, περιμένουμε αναβάθμιση στον εξοπλισμό και κάποιες μικρές αλλαγές στις επενδύσεις της καμπίνας.

Για την κίνηση θα φροντίζει και πάλι ένας εξακύλινδρος τρίλιτρος κινητήρας, χωρητικότητας 3 λίτρων, με υπερσυμπιεστή TwinScroll, High Precision Injection, μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων (Double-VANOS) και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic. Αποδίδει 370 PS στις 6.500 rpm και ροπή 47,2 kg διαθέσιμα από τις 1.400 σ.α.λ. Το σύνολο αυτό συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με 7τάχυτο M Double Clutch που αλλάζει χωρίς διακοπή στην παροχή ισχύος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κορυφαία M2 περιμένουμε τις επόμενες ημέρες όπου η BMW θα δώσει όλα τα επίσημα στοιχεία και τις φωτογραφίες του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement