Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW καλωσορίζει το 2022 μέσα από τις οθόνες των μοντέλων της

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW καλωσορίζει το 2022 μέσα από τις οθόνες των μοντέλων της

ΝΕΑ

Η BMW καλωσορίζει το 2022 μέσα από τις οθόνες των μοντέλων της

ΝΕΑ

Σήμερα, παραμονή της πρωτοχρονιάς, στις οθόνες του συστήματος πολυμέσων ΒΜW iDrive, θα προστεθεί ένα εικονίδιο μέσω του οποίου μπορείτε να συμμετέχετε στους εορτασμούς της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον ερχομό του νέου έτους, και η BMW καλεί τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της να γιορτάσουν μαζί της.

Ειδικότερα, από σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς (31/12), σε όλες τις οθόνες του συστήματος πολυμέσων BMW iDrive που υποστηρίζονται από λογισμικό BMW Operating System 7 ή BMW Operating System 8 (ημερομηνία παραγωγής από 07/2020) θα προστεθεί ένα εορταστικό εικονίδιο σε μορφή πυροτεχνήματος.

Πατώντας το εικονίδιο, θα παράγεται ένα εορταστικό animation με πρωτοχρονιάτικο περιεχόμενο, συνοδεία μουσικής, αλλά και ατμοσφαιρικού φωτισμού εντός της καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός θα μπορεί να ενεργοποιεί το animation όσο συχνά θέλει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, επιλέγοντας απλά το εικονίδιο της εφαρμογής.

Ένα ακόμα εικονίδιο με χριστουγεννιάτικο καπέλο είχε προστεθεί στην οθόνη του infotainment των μοντέλων της και από τις 22 έως και τις 26 Δεκεμβρίου.

Advertisement

Πατώντας πάνω στο εικονίδιο παραγόταν το animation BMW Happy Holiday Festive, που σηματοδοτούσε την έλευση της εορταστικής περιόδου. Το γιορτινό κλίμα ενίσχυε και μια εορταστική μελωδία που συνοδευόταν από φαντασμαγορικό φωτισμό και χάριζε ευχάριστες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρει η BMW, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αναμένεται να καθιερωθεί, επιτρέποντας στους πελάτες της να λαμβάνουν τις εξατομικευμένες ευχές της.

Advertisement

Φέτος, το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της BMW αναμένεται να μεταδοθεί σε 2,6 εκ. οχήματα, σε 48 αγορές δραστηριοποίησης της μάρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: BMW M235i xDrive Gran Coupe vs Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan
Προ των πυλών η επετειακή BMW M4
BMW: Συμφωνία για την προμήθεια ημιαγωγών

Advertisement