Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW επιμένει για την i4 M με τα τέσσερα μοτέρ!

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW επιμένει για την i4 M με τα τέσσερα μοτέρ!

ΝΕΑ

Η BMW επιμένει για την i4 M με τα τέσσερα μοτέρ!

ΝΕΑ

Η BMW «πιάστηκε» ξανά να δοκιμάζει την πρωτότυπη ηλεκτρική i4 M φέρνοντας νέες αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Από το 2022 που πρωτοεμφανίστηκε το project της BMW με την ηλεκτρική i4 M την έχουμε δει αρκετές φορές σε κατασκοπευτικές εικόνες να «φλεξάρει» τις αρετές της. Η αλήθεια είναι ότι για περίπου έξι μήνες τώρα δεν είχαμε νέα για το εκρηκτική σπορ κουπέ, αλλά η BMW δεν μας άφησε πάλι χωρίς νέα.

Το σούπερ ηλεκτρικό της BMW εντοπίστηκε και πάλι να δοκιμάζεται, αυτήν τη φορά σε παγωμένους δρόμους, έχοντας αλλαγές κυρίως σε ότι αφορά την αεροδυναμικής του.

Επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο για καπό από ανθρακονήματα, ενώ από το ίδιο υλικό θα είναι και ο πίσω προφυλακτήρας. Ταυτόχρονα οι μηχανικοί της Μ GmbH δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα πέδησης που αναμένεται να έχει μεγαλύτερους δίσκους και κόκκινες δαγκάνες.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η BMW, δεν αποκαλύπτει όλα τα χαρτιά της αναφορικά με την i4 M, η οποία θα έχει τέσσερα συνολικά ηλεκτρικά μοτέρ και συνδυαστική απόδοση που θα προκαλεί ίλιγγο, μιας και αναμένεται να ξεπερνά τους 1.000 ίππους.

Οι φήμες κάνουν λόγο τόσο για ένα εξελιγμένο σύστημα torque vectoring όσο και για τη δυνατότητα επιτόπιας περιστροφής (στροφή tank).

Μέχρι στιγμής πάντως τίποτα δεν είναι επίσημο, αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος της i4 M, ειδικά μετά την επιτυχία που σημειώνει η i4 M50.