Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley δεν βγάζει άλλο SUV εκτός της Bentayga

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Bentley δεν βγάζει άλλο SUV εκτός της Bentayga

ΝΕΑ

Η Bentley δεν βγάζει άλλο SUV εκτός της Bentayga

ΝΕΑ

Παρά το γεγονός ότι κάθε αυτοκινητοβιομηχανία εξαργυρώνει εμπορικά όσο μπορεί τη μανία των SUV, η Bentley δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα της σε αυτή την κατηγορία, με εξαίρεση βέβαια τη γνωστή μας Bentayga.

Advertisement
Advertisement

 

Παρόλο που μέσα από την εταιρία έχουν γίνει αναφορές για το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα δεύτερο όχημα ελεύθερου χρόνου κάτω από την Bentayga, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Bentley, Adrian Hallmark, πλέον δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια.

“Δεν εξετάζουμε αυτό”, είπε με νόημα στους πωλητές αλλά και στους αντιπροσώπους της φίρμας. “Υπάρχει πολύ κοντά κάποιο coupe; Όχι. Το εξετάζετε τώρα; Όχι. Ο Hallmark πρόσθεσε ότι η Bentley μπορεί να προβεί σε ανατροπές στο μέλλον χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί. “Σύμφωνα με επίσημα χείλη, η Bentley δεν ολοκληρώσει το έργο της με την Bentayga, αυτό σημαίνει πως θα συνεχίσει να την βελτιώνει καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος κύκλου ζωής της.

Advertisement
Advertisement

“Η Bentayga αποτελεί σχεδόν το 50% των πωλήσεών μας, από το ξεκίνημα. Πρόκειται ήδη για την Bentley με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας”, δήλωσε υπερήφανος ο Hallmark. “Πέρυσι κάναμε 10.000 πωλήσεις με το 50% της δυναμικότητας μας να ανήκει σε αυτή. Τα αυτοκίνητα που μόλις φέραμε στη ζωή, τα νέα Flying Spur και Continental GT Cabriolet, θα προστεθούν στη γκάμα και ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα. Μόλις περάσαμε από τη χασούρα σε ένα κερδοφόρο πρώτο εξάμηνο του 2019. Αυτό δεν συνέβη τυχαία”. Ο Hallmark εκτός από την αναβάθμιση της Bentayga τα επόμενα χρόνια, επιβεβαίωσε ότι η πολλή δουλειά συντελείται στο πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής, όπως ακριβώς αναμενόταν. Η Bentley σκοπεύει να ξεκινήσει αυτό το μοντέλο πριν από το 2025, αλλά εάν τα καταφέρει, θα προσπαθήσει να το κάνει πραγματικότητα λίγο νωρίτερα.