Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ΑΒΤ περιποιείται το Volkswagen Transporter

Ελλάδα 23:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ΑΒΤ περιποιείται το Volkswagen Transporter

ΝΕΑ

Η ΑΒΤ περιποιείται το Volkswagen Transporter

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ABT που εξειδικεύεται στα μοντέλα του ομίλου VW παρουσίασε μια νέα πρόταση αισθητικής αναβάθμισης για το Volkswagen Transporter.

Advertisement
Advertisement

Το πασίγνωστο van της Volkswagen αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην κατηγορία τόσο μεταξύ των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών. Το γεγονός πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρα χρηστικό χαρακτήρα δεν σημαίνει πως ίσως κάποιοι ιδιοκτήτες του δεν θα ήθελαν και παραπάνω δυναμικότητα.

Σε αυτό ακριβώς στοχεύει το νέο πακέτο αισθητικής αλλά και μηχανολογικής αναβάθμισης που παρουσίασε ο οίκος ABT. Σε ότι αφορά τον κινητήρα το πακέτο Power Performance Upgrade προσφέρεται και για τις δύο εκδόσεις απόδοσης του 2λιτρου κινητήρα. Έτσι η έκδοση των 150 ίππων ανεβαίνει στους 180 ενώ αυτή των 200 ίππων στους 230 με ανάλογη αύξηση στις τιμές της ροπής.

Advertisement
Advertisement

Για όσους δίνουν αντίστοιχο βάρος και στην εμφάνιση η ABT δημιούργησε το Aero Package το οποίο μπορεί να παραγγελθεί ως ένα συνολικό πακέτο ενώ υπάρχει δυνατότητα αγορά και μεμονωμένων τμημάτων του. Μεταξύ άλλων το Aero Package περιλαμβάνει νέο πιο επιθετικό  εμπρός αλλά και πίσω προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τροχούς 19 και 20 ιντσών ενώ η αισθητική αναβάθμιση μπορεί να συνοδευτεί και με βελτίωση του κρατήματος με την προσθήκη της ρυθμιζόμενης ανάρτησης της Bilstein ή εναλλακτικά με την αλλαγή μόνο των ελατηρίων.

 

Advertisement

 

 

Advertisement