Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi ξεκινά ξανά την παραγωγή στην Ευρώπη

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi ξεκινά ξανά την παραγωγή στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Audi ξεκινά ξανά την παραγωγή στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Μέχρι το τέλος του μήνα η Audi σταδιακά θα ξεκινήσει την παραγωγή της στα εργοστάσιά της στην Ευρώπη, τα οποία είχαν σταματήσει τη λειτουργία τους λόγω της επέλασης του κορωνοϊού.

Advertisement
Advertisement

Τα εργοστάσια της Audi στην Ευρώπη είχαν σταματήσει την παραγωγή τους στα μέσα Μαρτίου λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα, αλλά και της πτώσης της ζήτησης του κοινού που προήλθαν από την επέλαση του κορωνοϊού.

Πλέον και με κάποιες χώρες όπως η Κίνα να βγαίνουν από την «καραντίνα» του κορωνοϊού, τα προβλήματα αυτά σιγά-σιγά λύνονται και η Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει εκ νέου της παραγωγή της στη Γηραιά Ήπειρο.

Η VW επαναλειτουργεί τα εργοστάσια σε Γερμανία και Σλοβακία

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση αυτή, το ξεκίνημα της παραγωγής θα γίνει με βάση τις οδηγίες υγιεινής του Ινστιτούτου Robert Koch, έχοντας σαν κύριο μέλημα την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων της.

Advertisement

Ανάμεσα στα μέτρα που θα παρθούν θα είναι οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των εργαζομένων, το αλλαγμένο σύστημα βαρδιών που θα αποτρέπει τις στενές επαφές, αλλά και την υποχρέωση οι εργαζόμενοι να φορούν προστατευτικά στόματος και μύτης σε περιπτώσεις όπου δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση ασφαλείας των 1.5 μέτρων.

Σύμφωνα με το πλάνο της Audi, αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ήδη η παραγωγή στο κομμάτι των κινητήρων στο εργοστάσιό της στο Γκιόρ της Ουγγαρίας και πλέον, σταδιακά από τα τέλη του Απριλίου θα ξεκινήσει η παραγωγή και στα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων.

Advertisement

Θυμίζουμε, ότι η Audi εκτός από τη Γερμανία, κατασκευάζει στην Ευρώπη αυτοκίνητα στο Βέλγιο (e-tron) και την Ουγγαρία. Παράλληλα, το Q7 παράγεται στο εργοστάσιο της VW στη Σλοβακία.

 

Advertisement