Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi παρουσιάζει το Roadshow «Audi on Tour Dream Edition»

Ελλάδα 3:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi παρουσιάζει το Roadshow «Audi on Tour Dream Edition»

ΝΕΑ

Η Audi παρουσιάζει το Roadshow «Audi on Tour Dream Edition»

ΝΕΑ

Το Road Show θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η Audi ανακοίνωσε πως το roadshow «Audi on Tour Dream Edition» θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της μάρκας.

Το ενδιαφέρον αυτό roadshow θα ταξιδέψει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε ένα εξαιρετικό ταξίδι στο μέλλον της αυτοκίνησης στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να οδηγήσουν και να νιώσουν οκτώ μοντέλα της Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το «Audi on Tour Dream Edition», οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της μάρκας, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και φυσικά θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις την οδήγηση ενός Audi.

Advertisement
Advertisement

Ο στόλος του roadshow «Audi on Tour Dream Edition», περιλαμβάνει τα κορυφαία ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και το μοναδικό RS e-tron GT! Τα μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες όπως είναι τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5 θα αποτελέσουν πόλο έλξης, όπως και τα κορυφαία Q7 και Q8.

Με εκκίνηση την Τρίτη 13 Ιουνίου από το Ηράκλειο, το roadshow «Audi on Tour Dream Edition» θα επισκεφθεί τη Ρόδο στις 16, την Πάτρα στις 19, τα Ιωάννινα στις 20, την Κοζάνη στις 21, τη Θεσσαλονίκη στις 22, με άφιξη στις Σέρρες στις 23 Ιουνίου.

Advertisement

Στη συνέχεια, το «Audi on Tour Dream Edition» μεταφέρεται στην Αττική σε 4 διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi RS e-tron GT
Επίσημο: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Audi A6 και A7
Δοκιμή: Audi Q8 55 e-tron quattro