Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin Valkyrie και με πακέτο AMR

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin Valkyrie και με πακέτο AMR

ΝΕΑ

Η Aston Martin Valkyrie και με πακέτο AMR

ΝΕΑ

To πρωτοποριακό hypercar Valkyrie της Aston Martin θα προσφέρεται και με το ειδικό πακέτο AMR Track Performance που όπως φανερώνει το όνομά του θα εστιάζει στην βελτίωση των επιδόσεων στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων το πακέτο θα περιλαμβάνει νέα εμπρός αεροτομή για βελτίωση της αεροδυναμικής, ελαφριά φρένα από τιτάνιο, τροχούς από μαγνήσιο και ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση. Σύμφωνα με την Aston Martin χάρη σε αυτές τις αναβαθμίσεις η Valkyrie AMR Track Performance θα είναι 8% πιο γρήγορη στην πίστα σε σχέση με την κανονική έκδοση.

Για τους πελάτες του εν λόγω πακέτου η Aston Martin θα διαθέτει και ένα δεύτερο σετ με όλα τα εξωτερικά τμήματα του αυτοκινήτου καθώς θα είναι πολύ εύκολη η αλλαγή των ειδικά διαμορφωμένων τμημάτων για την πίστα με αυτά που προορίζονται για το δρόμο ανάλογα με την χρήση που θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα η Valkyrie προσφέρει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος επιλογών εξατομίκευσης. Ως βάση η εταιρία έχει δημιουργήσει τα πακέτα Slipstream Green, Liquid Petroleum, Ethanol Silver, και Maximum Orange. Πέραν αυτών όμως μέσω του προγράμματος Ultimate Personalisation ο πελάτης μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητο ακριβώς όπως ο ίδιος επιθυμεί τόσο στο εσωτερικό όπου διατίθεται πληθώρα χρωματισμών για τις επενδύσεις αλκαντάρα όσο και για το εξωτερικό όπου υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα επίστρωσης με χρυσό 24 καρατίων.