Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin Valhalla είναι σχεδόν έτοιμη

Ελλάδα 22:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin Valhalla είναι σχεδόν έτοιμη

ΝΕΑ

Η Aston Martin Valhalla είναι σχεδόν έτοιμη

ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει Vanquish και Valhalla, έχοντας πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα και θέλει να συναρπάσει με τις επιδόσεις των αυτοκινήτων και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στο 2024 θα λανσάρει την Valhalla η Aston Martin που βρίσκεται σε περίοδο έντονης δημιουργικότητας.

Αν και η DBX είναι τώρα το μοντέλο που κρατάει το εμπορικό ενδιαφέρον για τη μάρκα, η Aston Martin βρίσκεται σε δημιουργικό «οργασμό» ετοιμάζοντας όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα για το άμεσο μέλλον. Η τελείως εξωτική Valhalla θα είναι έτοιμη το 2024, ενώ η νέα Vanquish, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αγορές ένα χρόνο μετά.

Advertisement
Advertisement

Κοινός παρονομαστής των δύο μοντέλων που περιμένουμε να δούμε από την Aston Martin, είναι ο τετράλιτρος twin turbo V8 κινητήρας. Το μηχανικό σύνολο που ετοιμάζεται από την ίδια την Aston Martin (δεν θα πάρει από την AMG) έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και αναμένεται να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

Ο V8 θα στροφάρει έως και τις 7.200 σ.α.λ., αποδίδοντας με τη βοήθεια και του ηλεκτροκινητήρα, 950 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Με τα δύο αυτοκίνητα αυτά, η Aston Martin σκοπεύει να πλαισιώσει την Valkyrie, «μπαίνοντας» με τον τρόπο αυτό ιδιαίτερα δυναμικά στην κατηγορία των hypercars αφενός, προσφέροντας αφετέρου και άλλες προτάσεις για τους ενδιαφερόμενους της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aston Martin DBX 707: Αυτό είναι το ισχυρότερο SUV
Επίσημο: Aston Martin Valhalla (+video)
Aston Martin: Νέα μάσκα για τη Vantage

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement