Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin σου μαθαίνει πως να οδηγείς στην πίστα

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin σου μαθαίνει πως να οδηγείς στην πίστα

ΝΕΑ

Η Aston Martin σου μαθαίνει πως να οδηγείς στην πίστα

ΝΕΑ

Η Aston Martin δίνει πλέον την ευκαιρία στους πελάτες της να ζήσουν από κοντά την εμπειρία οδήγησης σε περιβάλλον πίστας ή να βρεθούν πίσω από το τιμόνι μίας αγωνιστικής έκδοσης GT4.

Advertisement
Advertisement

 

Το πρόγραμμα «AMR Driver’s Club» απευθύνεται σε όσους εκ των ιδιοκτητών μοντέλων της Aston Martin θέλουν να ανακαλύψουν την μαγεία της οδήγησης μέσα στο ασφαλές περιβάλλον μίας πίστας, είτε χρησιμοποιώντας το δικό τους αυτοκίνητο είτε κάποιο από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της βρετανικής φίρμας. Το πρόγραμμα του 2019 ξεκινά στις 19-20 Μαρτίου από την πίστα του Πορτιμάο στην Πορτογαλία, ενώ συνολικά περιλαμβάνει εννέα πίστες, ανάμεσά τους οι γνωστές σε όλους μας Σπα, Ίμολα και Σίλβερστον.

Advertisement
Advertisement

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ξεκινούν την ημέρα τους με μία απλή εισαγωγή στα προϊόντα της μάρκας, κατόπιν έχουν την δυνατότητα να μάθουν από πρώτο χέρι τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης από έναν εκπαιδευτή της Aston Martin, ενώ στο τελευταίο επίπεδο θα μπορούν να διερευνήσουν πλήρως τις δυνατότητες των προσωπικών τους αυτοκινήτων είτε μόνοι τους είτε έχοντας στο δεξί κάθισμα τον εκπαιδευτή. Τέλος, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν από κοντά όλα τα στάδια της προετοιμασίας ενός αγωνιστικού μοντέλου κατηγορίας GT4, που ίσως αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να αποκτήσουν αγωνιστική licence. Να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκινά από τα €800 και μπορεί να φτάσει έως τα €8.000, ανάλογα το πακέτο.