Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση

Ελλάδα 15:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Aston Martin επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση

ΝΕΑ

Η Aston Martin επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση

ΝΕΑ

Η βρετανική μάρκα παρατείνει κατά 3 μήνες ή 2.000 μίλια το service χωρίς να ακυρώνεται η προστασία των όρων εγγύησης.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin συνεργάζεται στενά με το δίκτυο αντιπροσώπων της ώστε να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της μετά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η βρετανική μάρκα σπορ πολυτελών αυτοκινήτων επέκτεινε έως τις 30 Ιουνίου 2020 όλες τις εγγυήσεις των οχημάτων της που έχουν λήξει από τις 14 Μαρτίου 2020 ή στην περίπτωση της Κίνα από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον, η εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι η μη τήρηση συγκεκριμένων διαστημάτων service δεν μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση έως ότου αλλάξουν οι περιορισμοί και μπορούν να πραγματοποιηθούν οι εργασίες στους αντιπροσώπους της Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα οι ιδιοκτήτες Aston Martin των οποίων τα αυτοκίνητα έπρεπε να πραγματοποιηθεί το τακτικό service εντός του χρονικού διαστήματος που οι αντιπροσωπείες έκλεισαν εξαιτίας του κορωνοϊού θα πρέπει να είναι ήσυχοι καθώς η κάλυψη της εγγύησης δεν θα επηρεαστεί και όλα τα αυτοκίνητα που συντηρηθούν εντός τριών μηνών ή έχοντας διανύσει επιπλέον 2.000 μίλια (όποιο από τα δύο έρθει νωρίτερα) από την ένδειξη συντήρησης αυτοκινήτου θα προστατεύεται πλήρως από οποιαδήποτε ισχύουσα εγγύηση της Aston Martin.

Μόλις αλλάξουν οι περιορισμοί και συνεχιστεί η λειτουργία των αντιπροσώπων της Aston Martin, οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων με τις απαιτούμενες εργασίες σέρβις θα πρέπει άμεσα να κανονίσουν το service του οχήματός τους. Τα αυτοκίνητα στη συνέχεια θα επισκευαστούν από εξειδικευμένους τεχνίτες οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν γνήσια ανταλλακτικά της εταιρείας.

Ο Andy West, Διευθυντής Υπηρεσιών Πελατών στο Aston Martin, είπε: «Για όλους μας, η πανδημία του κορωνοϊού και το σχετικό κλείδωμα ήταν, και θα συνεχίσει να είναι, ένας πολύ δοκιμαστικός χρόνος. Ενώ ζητήματα όπως η συντήρηση του αυτοκινήτου και η κάλυψη της εγγύησης, δεν είναι στο μυαλό πολλών πελατών, θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων μας κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε εκείνους και τα σπορ αυτοκίνητά τους, εν μέσω κορωνοϊού και θα ανυπομονούμε να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στο τιμόνι των αγαπημένων τους σπορ αυτοκινήτων Aston Martin όταν είναι ασφαλές και κατάλληλο να το κάνουν.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πληρώνουμε ακριβότερα τη βενζίνη ακόμη και από τους Γερμανούς!

Advertisement

«Πράσινη» απόσυρση παλαιών ΙΧ εξετάζει η ΕΕ

Ο κορωνοϊός θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις αυτοκινήτων!