Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin αποκαλύπτει το πολυτελές ηλεκτρικό SUV της Lagonda

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin αποκαλύπτει το πολυτελές ηλεκτρικό SUV της Lagonda

ΝΕΑ

Η Aston Martin αποκαλύπτει το πολυτελές ηλεκτρικό SUV της Lagonda

ΝΕΑ

Η Aston Martin συνεχίζει την έντονη κινητικότητα των αποκαλύψεων, αυτή τη φορά με το ηλεκτρικό SUV που αναμένεται να επαναλανσάρει την φίρμα Lagonda το 2021.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει πως έχει βασιστεί το Lagonda Vision Concept που η Aston Martin παρουσίασε στη Γενεύη. Ακόμα δεν έχει δοθεί το παραμικρό στοιχείο σχετικά με το όνομα που θα υιοθετηθεί όμως είναι δεδομένο πως το αυτοκίνητο θα εξελιχθεί εξ’αρχής επάνω σε μια πλήρως ηλεκτρική πλατφόρμα. Αναμένεται λοιπόν να έχει μια αρκετά φουτουριστική προσέγγιση σε ότι αφορά την διαμόρφωση του εσωτερικού ώστε να συμβαδίζει και με την εξωτερική εμφάνιση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Aston Martin, Andy Palmer, η αναγέννηση της Lagonda αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή και μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνδυαστεί η παράδοση με την τεχνολογία. H Lagonda SUV θα είναι πρωτοποριακό καθώς θα προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία και υψηλή απόδοση σε ένα εκτός δρόμου όχημα με προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα και μοναδικό στυλ.

Η έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομα της Aston Martin φαίνεται πως συνδέεται με τα σχέδια των ιδιοκτητών της – πρόκειται για επενδυτικές εταιρίας από την Ιταλία και το Κουβέιτ – να την εισάγουν στο χρηματιστήριο τις επόμενες εβδομάδες. Το σίγουρο είναι πως η εταιρία βρίσκεται μπροστά σε μια ιδιαίτερα υποσχόμενη περίοδο καθώς σύντομα θα αρχίσει η εμπορική πορεία της Vantage και βέβαια της εξωτικής Valkyrie.

Advertisement
Advertisement

099_lagonda_suv5676543harpi640