Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Arcfox με SUV concept στη Γενεύη

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Arcfox με SUV concept στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Arcfox με SUV concept στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η κινεζική μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων Arcfox θα παρουσιάσει ένα νέο SUV concept και μια ανανεωμένη έκδοση του Arcfox-7 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο. Ας δούμε τι ενδιαφέρον έχει να μας αποκαλύψει εκεί, μιας και έχει μπει για τα καλά με την προηγούμενη πρόταση της στα μίνι πόλης στα ρουθούνια της Ευρωπαϊκής smart σε ότι αφορά στην έξυπνη μετακίνηση στην πόλη…

Advertisement
Advertisement

Η Arcfox ανήκει στη BJEV, ένα ειδικό τμήμα της Beijing Auto. Πέρυσι, η Daimler έλαβε το 4% της συμμετοχής της στη BJEV για να στηρίξει τη σχέση της με την BAIC. Η Daimler αναφέρεται σε συζητήσεις για την κατασκευή ηλεκτρικών μικροκατασκευών Smart με BJEV. Η αυτοκινητοβιομηχανία αρνήθηκε να σχολιάσει εάν είχε σχέδια πωλήσεων για την Ευρώπη. Η Arcfox πουλά επί του παρόντος το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Lite δύο θέσεων στην Κίνα, το οποίο αντικατοπτρίζει τη στρατηγική της Smart για την προσφορά υψηλής τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας στα minicar EV σε σύγκριση με την πλειοψηφία των χαμηλού κόστους EV στην Κίνα. Η εταιρία παρουσίασε επίσης το concept Arcfox-7 supercar το 2016 το οποίο υποσχέθηκε ένα 0-100 km/h σε σχεδόν 3 sec.

Το αυτοκίνητο που θα δούμε στη Γενεύη θα αποτελεί “τη νέα γενιά του Arcfox-7”, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της μάρκας στην Automotive News Europe. Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για μοντέλο παραγωγής. Η BJEV ανακοίνωσε μια συνεργασία νωρίτερα τον Ιανουάριο με την καναδική εταιρία Magna προκειμένου να αναπτύξει και να κατασκευάσει ηλεκτρικές μονάδες σε εργοστάσιο στο Zhenjing της ανατολικής Κίνας, ξεκινώντας το 2020. Η BJEV προσφέρει τέσσερα EV με το δικό της εμπορικό σήμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της – δύο sedan και δύο SUV. Παρέδωσε 158.012 μονάδες το 2018, αυξημένες κατά 53% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα πάντα με επίσημα στοιχεία της Automotive News.