Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη Porsche 718 GT4 RS δοκιμάζεται στο Ρίνγκ!

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη Porsche 718 GT4 RS δοκιμάζεται στο Ρίνγκ!

ΝΕΑ

Η απόλυτη Porsche 718 GT4 RS δοκιμάζεται στο Ρίνγκ!

ΝΕΑ

Οι κατάσκοποι μας συνέλαβαν την πολυαναμενόμενη Porsche 718 Cayman GT4 RS να δοκιμάζεται σκληρά, που αλλού, στο Ρίνγκ. Στο κατάλληλο απαιτητικό περιβάλλον για ένα σπορ αυτοκίνητο με τις δυνατότητες της νέας Porsche.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Andreas Preuninger, επικεφαλής του τμήματος GT, παραδέχτηκε ότι υπήρχε η δυνατότητα για κάτι πιο πικάντικο πάνω φυσικά από τη GT4, ουσιαστικά για ένα ακόμη πιο εστιασμένο στο στόχο του αυτοκίνητο. «Υπάρχει πάντα χώρος για κάτι τέτοιο, αν πρωτίστως βέβαια τον δημιουργήσετε», πρόσθεσε με νόημα ο ίδιος. Οι νέες θηριώδεις εισαγωγές αέρα της YNACA στο μπροστινό μέρος της κεντρομήχανης GT4 RS έχουν σκοπό να απομακρύνουν τον αέρα και να ψύχουν τα φρένα σε δύσκολες συνθήκες, ενώ, οι μηχανικοί της Porsche έκριναν σκόπιμο να διοχετεύουν επίσης επιπλέον αέρα μέσα στο αναβαθμισμένο επίπεδο 6κύλινδρο κινητήριο σύνολο.

Από την άλλη, ο γκουρού στους κινητήρες της Porsche, ονόματι Markus Baumann, δήλωσε πως ο δανεισμός σημαντικών εξαρτημάτων από τη μεγαλύτερη GT3 αναβαθμίζει περαιτέρω το μοτέρ της GT4. Ότι ακριβώς χρειαζόταν δηλαδή. Η προσθήκη επιπλέον τεχνολογίας σε αυτόν τον κινητήρα θα μας επιτρέψει μεγαλύτερη ισχύ», τόνισε περήφανος. Οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, νέα ελαστικά, αγωνιστική ανάρτηση όπως και αρκετά άλλα καταλυτικά στοιχεία που δημιουργούν επιπλέον πρόσφυση στις στροφές. Ο Preuninger προειδοποίησε ότι όλα αυτά βέβαια θα αυξήσουν σημαντικά την τιμή της GT4 RS, κάτι αναμενόμενο για τους γαλαντόμους πελάτες της. «Οι επιπλέον απαιτήσεις κοστίζουν», είπε κλείνοντας την κουβέντα.

Advertisement
Advertisement